Wysłałem ci szybszy kontakt niż wątek na forum. Po ustaleniu co i jak, opublikujemy wnioski ;D
Szukaj
Wysłałem ci szybszy kontakt niż wątek na forum. Po ustaleniu co i jak, opublikujemy wnioski ;D
Jeżeli chcesz spróbować, to lepiej pożycz zamiast kupować. Jeżeli zdecydujesz się na analoga bez AFu, to jednak polecałbym z manualnym szkiełkiem - ręczne ostrzenie z niewielkim zakresem obrotu to jednak nieporozumienie. Cały feeling polega właśnie na ogromnym wizjerze (dlatego jednak odradzam Zenity) i możliwości pokręcenia starym, dobrym manualem. Ze szkieł spokojnie wystarczy Ci standard. Taki zestaw (pleśniak plus "50") to idealny zestaw do delektowania się Fotografią.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
w tym problem ze nikt nie ma takiego aparatu pożyczył bym ale z drogiej strony wolał bym kupić bo swoje to jednak swoje
Daj namiary na siebie na PW to będę mógł Ci pomóc. Mam analogowego sprzętu dziesiątki kilogramów, więc pewnie coś dla siebie znajdziesz, bez problemu mogę coś pożyczyć, tym bardziej, że też jestem z Brzegu.
And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.
mail: [email protected]
gg: 2671199
jak już połkniesz bakcyla, a wierzę w to, pójdź w Średni Format. Albo chociaż w slajdy 35mm
tak, wiem o tym zaczynam się tego bać heh
Skontaktuj się z nami