Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Milki

Domyślnie Milki

wstyd się przyznać, ale spędziłam "na wygnaniu" tydzień, a tylko z jednego zdjęcia jestem zadowolona
    Ostatnio edytowane przez unbelievable ; 29-07-2010 o 23:18
    d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie

Domyślnie

Fajne mućki w krajobrazie, więcej luzu z prawej by się przydało. Zdjęcie ma za mały rozmiar i jest przeostrzone i napis wywal
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

maniak666
    Gość

Domyślnie

Art dobrze prawi- napis weg!!! Większe zdecydowanie- lepiej się ogląda(1024 na długim boku i jest ok)

Domyślnie

Luzu z prawej nie było jak niestety
    Co do napisu- musi być, już nie raz moje zdjęcie były kradzione (na portale typu nasza klasa co najgorsze...) więc jednak wolę się zabezpieczyć, chociaż mógłby być mniejszy i bardziej przezroczysty.No i nie wiedziałam na jaką wielkość zdjęcia mogę sobie pozwolić żeby się nie rozjechało, teraz będę wiedzieć
    Dzięki wielkie za komentarze!
    d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unbelievable Zobacz posta
    Luzu z prawej nie było jak niestety
    Co do napisu- musi być, już nie raz moje zdjęcie były kradzione
    A ja sie tym nie przejmuje... a pozatym jestem zaskoczony, ze D70 takie kolorki wyciaga
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Napis na nie! Tu sie nie kradnie!
    Kolorki ladne kadr za ciasny z prawej!

Domyślnie

Ładne stadko w ładnych kolorkach .

Domyślnie

Kolorki ciepłe i miłe ...stado sympatyczne ..resztę koledzy dopowiedzieli

Domyślnie

Ładne,ale z uwagami kolegów
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Uprawnienia umieszczania postów