Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Z plaży .......

..... z szuflady, był kiedyś podobny kadr, ten obrobiony na nowo i trochę inaczej

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Boski klimat!
    Zdecydowanie tak.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kadrowo mi się widzi, ale niestety dobrze to jest zrobione tylko niebo i woda pale wygladaja bardzo nienaturalnie, za bardzo rozjaśnione, a pierwszy chyba niedokładnie maskowany
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Kadrowo mi się widzi, ale niestety dobrze to jest zrobione tylko niebo i woda pale wygladaja bardzo nienaturalnie, za bardzo rozjaśnione, a pierwszy chyba niedokładnie maskowany
    Arturze w NX ie nie ma maskowania, a na moim monitorze nie odnoszę wrażenia nadmiernego rozjaśnienia czegokolwiek poza tym ja nigdzie nie pisałem że ma to wyglądać tak jak w naturze, widuję tutaj rózne kolorowe nieba, rózową wodę ect. więc nie bardzo rozumiem Twoją uwagę
    Ostatnio edytowane przez harb ; 29-07-2010 o 23:06

Domyślnie

Mam podobne wrażenie jak ART69. Zdjęcie jest świetne od trzeciego, czwartego palika w górę. Ten pierwszy plan taki bez wyrazu mdły, nieostry i nijaki... a szkoda bo reszta jest wzorowa.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Mam podobne wrażenie jak ART69. Zdjęcie jest świetne od trzeciego, czwartego palika w górę. Ten pierwszy plan taki bez wyrazu mdły, nieostry i nijaki... a szkoda bo reszta jest wzorowa.
    ok. trzeba się zastanowić skoro jest drugi głos

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ok. trzeba się zastanowić skoro jest drugi głos
    Jest chyba i trzeci. Może tak niesprecyzowany jak u kolegów ale to kwestia doświadczenia a właściwie jego niedostatków jeżeli chodzi o obróbkę. Widziałem to zdjęcie zaraz po wstawieniu( byłem drugim "odsłaniającym")i po prostu coś mi nie grało ,tylko nie wiedziałem co. A pisac że nie-i tyle, chyba bez sensu. A może po prostu jestem przyzwyczajony i nie tylko ja do innej obróbki-sam nie wiem. Było po prostu jak nie Twoje, kogoś innego, mniej doświadczonego...

Domyślnie

ok . czyli trzeba się sprężać, dobrze ze są uwagi bo to mobilizuje, nie ma ludzi nieomylnych

1a.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Ja się przyłączam do tych wypowiedzi.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów