Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kompozycja

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kompozycja

No to se zaszalałem na jedynce landrynkowo
    na dwójce naturalnie
    zapraszam do komentowania

1

2

Domyślnie

te krzaczory, szczerze mówiąc, zbyt ładne nie są i kompozycji nic nie dodają za to zboże na 2 ma bardzo ciekawą strukturę
    d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie

maniak666
    Gość

Domyślnie

No Panie, poszalałeś. Szczególnie na jedynce. Dwójka za zboże sie podoba. Jedynka zdecydowanie na nie- czy to zboże zaczeło gnic?

Domyślnie

No tak, 1 troszkę pojechałeś, ale naturalna 2 może być , choć krzaczorkom dałbym
    więcej oddechu z prawej i może deczko na górze.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

zbyt ładne nie są i kompozycji nic nie dodają
    same w sobie tworzą fajną kompozycję, jak statek na morzu... coś słabo patrzysz jak widzisz tylko same krzaczory

czy to zboże zaczeło gnic?
    a coś w tym jest... po ostatnich deszczach zboże zmieniło kolor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    same w sobie tworzą fajną kompozycję, jak statek na morzu... coś słabo patrzysz jak widzisz tylko same krzaczory
    na tym zdjęciu widzę krzaczory, a żeby podkreślić ich kształt musiałyby być głównym punktem zdjęcia.
    dla mnie na pierwszy rzut oka wyglądały jak lokomotywa co z fajnie uchwyconymi chmurami mogłoby dać ciekawy efekt

swoją drogą- odrobina krytyki nikomu nie zaszkodziła, ładnie proszę o łagodniejsze do niej podejście
    d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie

Domyślnie

a żeby podkreślić ich kształt musiałyby być głównym punktem zdjęcia.
    chyba nie masz na myśli centralnego umiejscowienia?
    swoją drogą- odrobina krytyki nikomu nie zaszkodziła, ładnie proszę o łagodniejsze do niej podejście
    a w którym miejscu ja źle podszedłem do krytyki? a tak na marginesie to jestem łagodny jak baranek

Domyślnie

Jacku, prosze Cie... "zmien" niebieskosc na 1, bo... to przyjemne zdjecie jest, jednak "ten" niebieski zdecydowanie razi...
    Mnie przynajmniej
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Jacku, prosze Cie... "zmien" niebieskosc na 1, bo... to przyjemne zdjecie jest, jednak "ten" niebieski zdecydowanie razi...
    Mnie przynajmniej
    Hubert obiecuję poprawę poszalałem sobie a wstawię dzisiaj wieczorkiem inny kadr z tego miejsca bez szaleństw.

Domyślnie

Zdecydowanie kolory i tonacja z kadru nr 2.
    Osobiście pozbyłbym się tych kawałków krzaczorów po lewej stronie nad horyzontem i dał troszeczkę więcej oddechu łajbie po prawej i ku górze.
    Fajne cienie, ciekawy motyw, tylko tytuł jakiś bardziej wyszukany by się przydał np. Wypłynęła na szeroki przestwór zbożowego oceanu .

Uprawnienia umieszczania postów