Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kompozycja

Domyślnie Kompozycja

No to se zaszalałem na jedynce landrynkowo
    na dwójce naturalnie
    zapraszam do komentowania

1

2

Domyślnie

te krzaczory, szczerze mówiąc, zbyt ładne nie są i kompozycji nic nie dodają za to zboże na 2 ma bardzo ciekawą strukturę
    d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie

maniak666
    Gość

Domyślnie

No Panie, poszalałeś. Szczególnie na jedynce. Dwójka za zboże sie podoba. Jedynka zdecydowanie na nie- czy to zboże zaczeło gnic?

Domyślnie

No tak, 1 troszkę pojechałeś, ale naturalna 2 może być , choć krzaczorkom dałbym
    więcej oddechu z prawej i może deczko na górze.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

zbyt ładne nie są i kompozycji nic nie dodają
    same w sobie tworzą fajną kompozycję, jak statek na morzu... coś słabo patrzysz jak widzisz tylko same krzaczory

czy to zboże zaczeło gnic?
    a coś w tym jest... po ostatnich deszczach zboże zmieniło kolor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    same w sobie tworzą fajną kompozycję, jak statek na morzu... coś słabo patrzysz jak widzisz tylko same krzaczory
    na tym zdjęciu widzę krzaczory, a żeby podkreślić ich kształt musiałyby być głównym punktem zdjęcia.
    dla mnie na pierwszy rzut oka wyglądały jak lokomotywa co z fajnie uchwyconymi chmurami mogłoby dać ciekawy efekt

swoją drogą- odrobina krytyki nikomu nie zaszkodziła, ładnie proszę o łagodniejsze do niej podejście
    d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie

Domyślnie

a żeby podkreślić ich kształt musiałyby być głównym punktem zdjęcia.
    chyba nie masz na myśli centralnego umiejscowienia?
    swoją drogą- odrobina krytyki nikomu nie zaszkodziła, ładnie proszę o łagodniejsze do niej podejście
    a w którym miejscu ja źle podszedłem do krytyki? a tak na marginesie to jestem łagodny jak baranek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    chyba nie masz na myśli centralnego umiejscowienia?

a w którym miejscu ja źle podszedłem do krytyki? a tak na marginesie to jestem łagodny jak baranek
    nie, bardziej jako główny temat zdjęcia, bez tego pola

odniosłam takie wrażenie, ale jak wiadomo internet w takich momentach jest zdradliwy

Domyślnie

Coś w sobie ma ta fotka. Kolory i cienie, może w tym tkwi ich urok
    [regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

Jacku, prosze Cie... "zmien" niebieskosc na 1, bo... to przyjemne zdjecie jest, jednak "ten" niebieski zdecydowanie razi...
    Mnie przynajmniej
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów