Szukaj
te krzaczory, szczerze mówiąc, zbyt ładne nie są i kompozycji nic nie dodająza to zboże na 2 ma bardzo ciekawą strukturę
d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie
No Panie, poszalałeś. Szczególnie na jedynce. Dwójka za zboże sie podoba. Jedynka zdecydowanie na nie- czy to zboże zaczeło gnic?![]()
No tak, 1 troszkę pojechałeś, ale naturalna 2 może być, choć krzaczorkom dałbym
więcej oddechu z prawej i może deczko na górze.
Pozdro. Wojtek
same w sobie tworzą fajną kompozycję, jak statek na morzu... coś słabo patrzysz jak widzisz tylko same krzaczoryzbyt ładne nie są i kompozycji nic nie dodają
a coś w tym jest... po ostatnich deszczach zboże zmieniło kolorczy to zboże zaczeło gnic?
na tym zdjęciu widzę krzaczory, a żeby podkreślić ich kształt musiałyby być głównym punktem zdjęcia.
dla mnie na pierwszy rzut oka wyglądały jak lokomotywaco z fajnie uchwyconymi chmurami mogłoby dać ciekawy efekt
swoją drogą- odrobina krytyki nikomu nie zaszkodziła, ładnie proszę o łagodniejsze do niej podejście![]()
d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie
chyba nie masz na myśli centralnego umiejscowienia?a żeby podkreślić ich kształt musiałyby być głównym punktem zdjęcia.
a w którym miejscu ja źle podszedłem do krytyki? a tak na marginesie to jestem łagodny jak baranekswoją drogą- odrobina krytyki nikomu nie zaszkodziła, ładnie proszę o łagodniejsze do niej podejście![]()
Coś w sobie ma ta fotka. Kolory i cienie, może w tym tkwi ich urok![]()
[regulamin pkt 10a ]
Jacku, prosze Cie... "zmien" niebieskosc na 1, bo... to przyjemne zdjecie jest, jednak "ten" niebieski zdecydowanie razi...
Mnie przynajmniej![]()
Skontaktuj się z nami