Szukaj
Z tego co widać:
- modelka chce pozować i się bawić, a model straszny sztywniak,
- modelka się strasznie garbi,
- wyszło szaro i ponuro,
- ostrość zeszła z punktu, gdzie miała być.
Jest pomysł i ciekawa koncepcja. Gorzej z wykonaniem.
Tak sobie myślę...![]()
Tutaj jest... podpis
-Nie, ostrość jest tam gdzie ma być! Może odrobinkę obraz jest za miękki ale mi to nie przeszkadza. Wyostrzać takie miniaturki moim zdaniem nie warto. Zawsze mnie sztuczne przeostrzanie razi w oczy. Duże obrazy są w punkt ostre. Spytasz gdzie? Na ludziach właśnie!
-Model miał pozować na gbura i chama. Może dlatego odnosisz wrażenie że jest sztywny. Modelka rzeczywiście z pozowania ma frajdę. I zarzucała nawet niezłymi pomysłami...
-Szaro i ponuro ma być bo raz: zdjęcia były robione były w deszczu a dwa że lata 30. w Polsce to nie był szczęśliwy okres... Z zamysłu miały taki klimat być!
Co do garbienia... Z tym faktem się zgodzę. Skolioza oogromna jednak to nie jest. Dopiero jak o tym napisałeś to zwróciłem na to uwagę... A co do samych kadrów uwagi są jakieś?
Ostatnio edytowane przez Maro A. ; 29-07-2010 o 20:44 Powód: Poprawa tekstu aby był zgodny z zasadami języka polskiego! ;)
ale modelka fajna....
zrób z nią jeszcze jakies inne sesje
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
twoim zadjaneim nie warto wyostrzac miniatur a naszym trzeba... wtedy ci nikt nienapisze ze nieostre... no i miekko nie znaczy niewyostrzac...
i tez nie przeostrzyc...
jesli ten model pozowal na gbura i chama to tez mu nie wyszlo niestety.. ja tez mam wrazenie ze sztywno i na siłe...
jesli modelka rzucala niezlymi pomysłami to gdzie one ?? bo na tych 3 zdjeciach nie widac zadnego pomysłu ot para przy bramie
tego szaro i ponuro tez nie rozumie...
to ze w deszcz to ok sie zgodze ze chcesz szaro ale tu szarosc polega na obrobce do BW jałowej do tego...
i jesz SZARO a nie klimatycznie szaro... ja bym tu pokombinowal na kolorach by fotografia odzwierciedlala foty z lat 30-tych
a nie tlumaczyc szarosc deszczem...
a co do niebyt szczesliwych lat 30 tych w polsce.. to trzeba historie poczytac... nieszczesliwe byly tylko 4 miechy lat 3 tych...
pozatym gajer nie jest wygladowo na lata 30 te... co do kiecki tez bym polemizowal stara nie znaczy koniecznie lata 30-te az poszperam w modzie z tamtych lat...
wracajac do lat 30 tych to akurat w polsce byly one ekonomicznie uwarunkowane dobrze... i choc bylismy swierzo niepodlegli.. i moze nie wszystko dzialalo tak jak powinno to jednak kraj rósł w sile i ludzie sie bawili i cieszyli niepodlegloscia...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Te pończochy to już mogliście sobie podarować... nie pasują zupełnie do tej sukienki.
Modelka strasznie się garbi. Nie czuję klimatu w ogóle.
nie podoba się...o wszystkim już napisali koledzy wyżej...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Skontaktuj się z nami