Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: by MKS33

Domyślnie by MKS33

Tak więc na forum jestem nowy, jakby chciał ktos poczytac o mnie to zapraszam do tego wątku http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...24#post2010024
    1.

2.

Domyślnie

Niby kadry sa Ok ale kontrastowo za duzo troche moim zdaniem i szkoda, ze na niebie sie nic nie dzieje...

Witaj tak wogole i sie nie poddawaj i cwicz oko i technike....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Fakt, to że nie ma chmur trochę przeszkadza, fotka trochę płaska się wydaje, ale dziękuję za uwagę

Domyślnie

Sebastian dobrze mowi, niebo wyszlo troche takie gradientowe, jedynke jakbys skadrowal troche wyzej wydaje mi sie ze bylo by bardziej przestrzennie. Ale jak na poczatku z fotografia jest niezle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    by MKS33
    ..... wstawiał lepsze zdjęcia. Witam serdecznie, i tak jak powiedział Sebastian walcz, walcz i walcz.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Mniejsza kto je wstawiał, Sebastian napisał "Ćwicz oko", mógłbym się dowiedziec niby w jaki sposób ja mam to robić, przecież nie przywiążę sobię ciężarków do tęczówki, nie no żart, ale jak mam je ćwiczyć, bo za cholere nie mam pojęcia :P

Domyślnie

Sebastian chciał Ci przekazać, hm ciężko to opisać, ćwicz oko - szukaj kadrów nawet gdy nie masz aparatu, patrz co się dzieje wokół Ciebie, nawet będąc na spacerze powiedzmy z psem, szukaj kadrów, a gdy znajdziesz coś ciekawego pomyśl sobie jak byś to sfotografował, z którego miejsca itp.
    mam nadzieje ze wiesz o co chodzi
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Aaaaa.... łapie, znaczy się mam taki zwyczaj ze kadruje przed wyciągnięciem aparatu ale na sucho jeszcze nie próbowałem (tzn. nie mając aparatu pod ręką) ok, w porządku dzięki wielkie!

Uprawnienia umieszczania postów