Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 218

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Straż pożarna w obiektywie

Minęło już trochę czasu od chwili mojej rejestracji na forum, a nie miałem jeszcze okazji zaprezentować popełnionych zdjęć. Zakładam zatem swój wątek, w którym od czasu do czasu pokażę coś z branży pożarniczej Zapraszam do oglądania i komentowania
    PS. Proszę przymrużyć oko na "watermarki" na fotkach.

Domyślnie

1 - te przepalenie rzuca sie w oczy ale nie jest tak zle, 2ka natomiast jest super jak dla mnie!

pozdrawiam

Domyślnie

Co do "watermarkow"... Wrzuc jeszcze ze dwa na srodku zdjec i bedzie cool!
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Co do "watermarkow"... Wrzuc jeszcze ze dwa na srodku zdjec i bedzie cool!
    ok, jakiego koloru? Myślałem o różu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMK Zobacz posta
    ok, jakiego koloru? Myślałem o różu?
    Nice! A najlepiej na zmiane z jakims oczojebnym zielonym.
    Dwojeczka swietna. Podnioslbym tylko troszeczke kontrast.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo dobre .
    A gdyby poprawić dwójce odrobinę kontrast tak jak stig mówi to byłoby super a nie tylko bardzo dobre .

A watermark to tylko RoOsChOfFy większy niż samo zdjęcie i jeszcze czterocentymetrowa ramka też w jedynym słusznym kolorze .
    Pojawiam się i znikam...

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

ladnie, ale jak on wjechal pod kombajn

Domyślnie

Świetne foty. Jeśli chodzi o mnie to kiedyś o włos minąłem się z zakręcającym starym kombajnem - część kabiny weszła na mój pas. Dobrze, że zbyt gwałtownych ruchów nie wykonywałem bo skończyłbym na drzewie przydrożnym, a przy 90-100/h byłaby kupa śmiechu z przewagą kupy... Nie zatrzymałem się bo jakbym kombajnistę dorwał to sprawa o pobicie pewna.

Masz jakieś zdjęcia z imprez OSP? Zawody, Floriana, stypy? Tam byś miał kadry i modeli! U mnie we wsi są tacy, że... Jak będą jakieś zawody strażackie to porobię.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

jestem ze wsi i wiem jak to jest, jak po drodze jedzie kombajn i zajmuje dwa pasy na naszych prawie-miejskich-autostradach.
    czesto jest tak, ze trzeba zwolnic do max 4o km/h i przejezdzac kolo kombajnu, ktory musi zjechac prawie do rowu - bo takowe sa na wsiach czesto - zeby przepuscic byle co osobowego...

dobrze, ze przynajmniej u mnie nie zdazyl sie taki wypadek do tej pory...
    a swoja droga, to takiemu kombajniscie to pewnie wisi, jedzie sobie czerwonym bizonem to czuje sie jak krol szos 3 metry nad wszystkimi uzytkownikami szos...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diZaster Zobacz posta
    a swoja droga, to takiemu kombajniscie to pewnie wisi, jedzie sobie czerwonym bizonem to czuje sie jak krol szos 3 metry nad wszystkimi uzytkownikami szos...
    DO czasu spotkania z prokuratorem i zarzutów...
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów