Close

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 87

Wątek: Maroko

Domyślnie

Moze Legzira? Podobna odleglosc od Agadiru, ale na pd. Ja niestety juz nie dalem rady tam dotrzec. Jakbys chcial jechac bardziej wglab ladu to polecam miejsca, ktore podal kimek27 (nie bylem tylko w Teoulet). Jak bedziesz mial samochod to nie ma zadnego problemu, zeby sie tam dostac. Bardzo fajna trasa jest z Marakeszu do Warzazat przez Atlas Wysoki.

Domyślnie

kolejna porcyjka fotek:
    22. okolice Imlilu

23. jak wyżej
    24. by night
    25. byliśmy tam wiosną
    26. Essouaira
    27. sporty wodne - idealna miejscówka
    28. jak wyżej
    30.
    cdn

Domyślnie

No i to sie nazywaja zdjecia z wyjazdu - swietne!

wojteh
    Gość

Domyślnie

14 września odlot .... juz niedlugo biore sigmy ze soba ...

Domyślnie

Fotki miodzio)
    wyjazd na pewno też

Oszczędny w słowach Awatar PinkaSSek
    Miasto
    Kraków / Ogrodzieniec

Domyślnie

Może wybrałby się ktoś ze mną do Maroka pozwiedzać i pofocić? Lece 8 - 14 października. Wyjazd na studencką kieszeń (za przelot zapłaciłem 120 zł a kumpel zrezygnował z którym się wybierałem a zawsze to raźniej mieć jakąś brantnią duszyczkę przy sobie Pozdro

więcej info na prov [email protected]

Domyślnie

lecim dalej
    31. Moja luba ze ś.p. D80

32. Essouaira

33. j.w.

34. nasz niemalze współlokator. Jeden z wielu notabene

35. targ rybny codziennie około 17.00

36. j.w

37.

38. Al-Jadida

do następnego razu enjoy

Domyślnie

Zdjęcia niesamowite. Uwielbiam takie reportaże, uwielbiam też te klimaty... Pięknie!

Ponieważ pisaliście o kradzieżach, chciałbym zapytać czy macie może doświadczenia z Albanią...? W sobotę wylatuję na dwa tygodnie i zacząłem się zastanawiać, bo niby sprzętu super drogiego nie mam to jednak jest to mój skarb, który jakiś czas zbierałem.
    Byliście, słyszeliście o Albanii? Czytam różne fora i jestem spokojny, niby kraj gościnny i przyjazny turystom, ale... ?
    "Jest sztuką widzenie rzeczy niewidzialnych." Jonathan Swift

Domyślnie

głowa na karku, duzo zdrowego rozsądku i nie powinno się nic stać. porady banalne ale nic innego się nie wymysli. Wiesz, gdybym miał sie tak cały czas obawiac o klamoty to bym całe życie w domu siedział.

Domyślnie

Essaouira bardzo fajna. Pozwiedzaliscie te wszystkie boczne uliczki? W jednej z nich widzialem niezlego 'golibrode'. Po wizycie tam to dopiero moglbym powiedziec ze 'jestem hardcorem' Z checia bym sie jeszcze raz wybral do Maroka. Zastanawiam sie nad wyjazdem w przyszlym roku na kilka dni - Marakesz, Imlil i wejscie na Jebel Toubkal.

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów