4Gb poszło razemz aparatemI tego najbardziej załuję. Aparatu, nawigacji i kasy nie żal mi tak jak zdjęć.
Szukaj
4Gb poszło razemz aparatemI tego najbardziej załuję. Aparatu, nawigacji i kasy nie żal mi tak jak zdjęć.
w takim razie mam dylemat czy zabierać d700 .... czy może zabrać tańsze sprzęty .... chyba jednak taniej znaczy bezpieczniej ...
no wiesz - wysokie ISO D700 nie będzie aż tak często tam przydatne. Oczywiste sprawy jak FX, AF pomijam. Ale zakres tonalny S3Pro będzie nie do przecenieniaAle wybór pozostawiam Tobie
![]()
tylko S3Pro jest nie naprawiony po wypadku samochodowym będzie SD10 i kompakt Sigmy DP1s - Marakesz, Agadir i Gory Atlas przedemna we wrzesniu
Agadir ?odpuść sobie. Modyna zbudowana od podstaw, kupa turystów, europa w afryce. Lepiej Essuaira albo coś w okolicy AgadiruLepiej Fez zaliczyć jak masz czas na takie wypady
![]()
A ja polecę pojechać na wschód od Marakeszu-Teoulet,Ait Ben Haddou, Dades, Todra, Diuny Erg Chebbi. Najlepiej 4x4 choć wynajęcie Landcrusier'a dość drogie, niesamowite wrażenia , z daleka od dużych miast,przez przełęcze dzikiego Atlasu,oazy w dolinach, blisko kultury prawdziwych berberów, a z daleka od naciągaczy, głośnych i nie zawsze ładnie pachnących miastKraj ogromny i bardzo dużo ciekawych miejsc.
D90 + szklarnia z oświetleniem...
mam lot wlasnie do Agadiuru przez kilka dni chce odpocząć od biura, komputerów potem wynajac samochod .... jade z moja mama ... ma 67 lat i ma to jej być podróż życia ( ale nieraz mnie zaskoczyła np. nurkując )- ona zostanie w hotelu w Agadirze ja jadę zwiedzać
Naprawde nie ma sensu zostawac w Agadirze. Lepiej juz tak jak pisal Stock pojechac do Essaouira. Spokojnie mozesz sie tam dostac autobusem (ok 3h), a jest duzo ladniej.
super powiedzcie co jeszcze z ciekawych miesc jest wartych odwiedzenia i tak by z Agadiru dal rade ...
Skontaktuj się z nami