Nie wiem czy namieszane, ale problem pojawił się w nowym laptopie z fabrycznie zainstalowanym systemem. Wcześniej zainstalowałem na tym komputerze tylko antywirusa i MS Office 2007. Więc system "dziewiczy" niemalże.
Szukaj
Nie wiem czy namieszane, ale problem pojawił się w nowym laptopie z fabrycznie zainstalowanym systemem. Wcześniej zainstalowałem na tym komputerze tylko antywirusa i MS Office 2007. Więc system "dziewiczy" niemalże.
Ja tez mam W7 64bit i problem nie istnieje........choc mam tez laptopa z W7 64bit i tutaj faktycznie sa pewne problemy......
Moja instalka PSa ma opcje wyboru jezyka podczas instalacji a na Laptopie juz musze zmieniac jezyk po instalacji.......
Tak jak by ten Windows byl inny??! Z tym ze na stacjonarnym mam W7 ultimate a na laptopie W7 home premium....
Wydaje mi sie ze preinstalowane systemy na laptopach sa glownie Home Premium i moze to jest powod?? Cos MS namieszal![]()
Nikon http://greg77.com/
tak czy siak coś jest na rzeczy i wiadomo że takie cuda dzieją sie na 64 bitowych W7....
Na W7 Pro 64bit problem nie istnieje. Przynajmniej u mnie![]()
Generalnie problemu nie ma - w domu mam W7 HP 64 bit i zero problemów, tak jak pisałem wystąpił w/w problem z 1 aplikacją, dodam że aplikacja działa normalnie, z tym że interfejs jest ENG zamiast PL
Próbowaliście ustawić w Panelu Sterowania > Region i Język > Zakładka Lokalizacja > Bieżąca lokalizacja: "Polska"?
Skontaktuj się z nami