Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Nie wiem czy namieszane, ale problem pojawił się w nowym laptopie z fabrycznie zainstalowanym systemem. Wcześniej zainstalowałem na tym komputerze tylko antywirusa i MS Office 2007. Więc system "dziewiczy" niemalże.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokrates Zobacz posta
    Nie wiem czy namieszane, ale problem pojawił się w nowym laptopie z fabrycznie zainstalowanym systemem. Wcześniej zainstalowałem na tym komputerze tylko antywirusa i MS Office 2007. Więc system "dziewiczy" niemalże.
    Ja tez mam W7 64bit i problem nie istnieje........choc mam tez laptopa z W7 64bit i tutaj faktycznie sa pewne problemy......
    Moja instalka PSa ma opcje wyboru jezyka podczas instalacji a na Laptopie juz musze zmieniac jezyk po instalacji.......
    Tak jak by ten Windows byl inny??! Z tym ze na stacjonarnym mam W7 ultimate a na laptopie W7 home premium....
    Wydaje mi sie ze preinstalowane systemy na laptopach sa glownie Home Premium i moze to jest powod?? Cos MS namieszal

Domyślnie

tak czy siak coś jest na rzeczy i wiadomo że takie cuda dzieją sie na 64 bitowych W7....

Domyślnie

Na W7 Pro 64bit problem nie istnieje. Przynajmniej u mnie

Domyślnie

Generalnie problemu nie ma - w domu mam W7 HP 64 bit i zero problemów, tak jak pisałem wystąpił w/w problem z 1 aplikacją, dodam że aplikacja działa normalnie, z tym że interfejs jest ENG zamiast PL

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Próbowaliście ustawić w Panelu Sterowania > Region i Język > Zakładka Lokalizacja > Bieżąca lokalizacja: "Polska"?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów