Witam!
mam nastepujący problem. windowsa mam po polsku natomiast programy instaluja sie po angielksu. gimp , czy photoshop elements. nie wiem jak sobie z tym poradzic ma ktos jakis pomysł?
Szukaj
Witam!
mam nastepujący problem. windowsa mam po polsku natomiast programy instaluja sie po angielksu. gimp , czy photoshop elements. nie wiem jak sobie z tym poradzic ma ktos jakis pomysł?
podpis niezgodny z regulaminem
no zapewne musisz wybrac odpowiedni jezyk podczas instalacji jesli jest taka mozliwosc, nie wiem czy PE jest po angielsku, gimp pewnie tak
no wlasnie ze nie. w tym rzecz ze te programy zawsze same wykrywaly jezyk systemomy i instalowały sie po polsku. w PSE nawet jak wejde do folderu gdzie mam osobne plki instalacyjne z poszczegolnymi jezykami to i tak zalapuje EN. a co najlepsze wczesniej jak instalwoalem te programy szly po polsku.
Podczas instalacji sproboj wybrac instalacje uzytkownika - niestandardowa. Moze bedzie wybor jezyka
Nikon D80, Nikkor 18-55 mm f/3.5-f/5.6, Tamron 90 mm f/2.8
czy to nie aby 64 bitowy windows 7? Miałem podobnie w firmie instalując program Abby PDF transformer - program po Polsku, na windowsie XP instalował się po PL, a po przesiadce na Win 7 64 bit PL ta sama instalka okazuje się być anglojęzyczna, i za nic nie chce gadać po naszemu![]()
remnaj, jaką masz ustawioną lokalizację systemu?
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
w gimpie język można zmieniać za pomocą zmiennej środowiskowej LANG o wartości en lub pl
A nie masz po instalacji mozliwosci zmiany jezyka?? W PSie jest![]()
Nikon http://greg77.com/
sokrates chyba znalazl problem. tak to jest 64 bitowka. co do jezykow to w PSE nie ma nigdzie wyboru jezyka. a w gimpie nie moge tego znalezc. a co do GTK+ nie moge znalezc gdzie ta wartosc sie zmienia.
jeśli chodzi o gimpa to zmienia się to w zmiennych środowiskowych systemu operacyjnego (panel sterowania -> system -> zaawansowane ustawienia systemy -> zakładka zaawansowane -> przycisk zmienne środowiskowe)
używam win 7 64 bit i takich problemów nigdy nie miałem, to nie jest raczej wina systemu, tylko jakiegoś namieszania w nim
Skontaktuj się z nami