Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Pieniny z szuflady

Ja też coś ciekawego wykopałem.
    Jakiś rok temu byliśmy na wschodzie na Wysokiej. Wschód był na tyle marny, że nawet zdjęć mi się nie chciało potem przeglądać. Teraz odkopałem takie "cuś"

Domyślnie

Niebo popraw, ten zafarb jest sredni........moze co takiego? Wciaz zafarb ale zachodowy....

Domyślnie

Dzięki Greg za sugestię, ale niestety nie podoba mi się niebo w Twoim wydaniu. Pewnie zafarb dał filterek, ale podstawy chmur były zdecydowanie ciemniejsze i zimniejsze niż oświetlone boki.
    Nie miej mi tego za złe, każdy przedstawia swoje zdjęcia inaczej i nie każdemu podoba się to samo. Mnie się Twoja propozycja niestety nie podoba, choć dzięki wielkie, że chciało Ci się pogrzebać i pokazać jak to widzisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Dzięki Greg za sugestię, ale niestety nie podoba mi się niebo w Twoim wydaniu. Pewnie zafarb dał filterek, ale podstawy chmur były zdecydowanie ciemniejsze i zimniejsze niż oświetlone boki.
    Nie miej mi tego za złe, każdy przedstawia swoje zdjęcia inaczej i nie każdemu podoba się to samo. Mnie się Twoja propozycja niestety nie podoba, choć dzięki wielkie, że chciało Ci się pogrzebać i pokazać jak to widzisz.
    Wiesz niewiele da sie poprawic na JPGu takiej wielkosci......poprostu sciagnal bym nieco fiolecik i lekko rozjasnil ten ciemny naroznik i gorke ktora przykryles filtrem

Domyślnie

a mi się podoba ten widoczek tylko ja bym zrobił to tak nie podoba mi się ta winieta moja propozycja

Domyślnie

Dzięki za komentarze

Domyślnie

Wlasnie cos takiego jak przemek pokazal mi sie podoba
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Wlasnie cos takiego jak przemek pokazal mi sie podoba
    A mi nie - nie jestem ekspertem, jednak trochę korzytam z obróbki - ja autorowi poradziłabym ściągnięcie niewielkie koloru niebieskiego i wyciągnięcie z cieni o jakieś 20-25%, myślę, że wtedy będzie cacy. Sam kadr i światło jest bardzo ładnie pokazane.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Uprawnienia umieszczania postów