Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie Pro Show czy Pinnacle Studio

Dużo czytałem na forum o ProShow między innymi o mydleniu itp.
    Ale ciekawi mnie porównanie jakości z Pinnacle Studio , który daje lepsze
    jakościowo prezentację. Pinnacle to typowo program do obróbki filmów dodawanie zdjęć
    to chyba tylko taki dodatek ?.Nigdy nie miałem sposobności korzystania z tego programu
    i nie wiem czy lepszy byłby ProShow (korzystałem z wersji testowej) czy też Pinanacle ?
    Jeżeli miał ktoś sposobność porównania tych programów (chodzi mi głównie o jakość zdjęć)
    to proszę o podzielenie się wiedzą i spostrzeżeniami .
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

ProShow nie miałem okazji używać, ale jeśli chodzi o Pinnacle, to rzeczywiście robienie na nim prezentacji ze zdjęć to raczej tylko dodatek do jego głównej funkcji. Do tego jeszcze, ale to może być wina mojego sprzętu, u mnie w Pinnacle przy próbach prezentacji strasznie rwało przy oglądaniu na podglądzie, czego nie było przy obróbce filmów. Teraz używam Magix Video Deluxe, który z przeznaczenia jest podobny do Pinnacle, ale jakoś bardziej mnie przekonuje, chociaż robi trochę bałaganu w systemie, ale idzie przeżyć.

Domyślnie

Po poszukiwaniach i próbach osiadłem na Pinnacle, głównie ze względu na jakość produkcji.

Uprawnienia umieszczania postów