1 bardzo ładna
Szukaj
1 bardzo ładna
Uwaga, będzie brutalnie.
Klip video... nuuuuda. Sorki, ale tak mi się nasunęło. Ot jedna panna, ze cztery aranżacje poprzeplatane mniej więcej po równo... nie znam się jak to powinno wyglądać, ale jak nie powinno, to chyba jest niezły przykład. Już po kilkunastu sekundach mogłem sobie wyliczyć niemalże: "cięcie: rzepak, cięcie: kanapa, cięcie: mikrofon"...
A co do zdjęć, to mam bardzo podobne odczucia niestety. Jakby nie dało się wykrzesać z dziewczyny trochę więcej. Uśmiechy są sztuczne, bębenek niewidoczny, 3-4 kompletnie się nie bronią pod kątem światła, tonacji, planów, detali, przekazu.
Najciekawsza *byłaby* trójka, ale z tym bębenkiem gdzieś przed panną, jakoś zagospodarowanym kadrem, przestrzenią - z jakąś kompozycją. Może z przyczepą campingową, ze sznurem ubrań - cokolwiek, tylko nie kolejne krzaki. A tak zostaje jedynie jedynka, na której kolory trochę ratują ten obraz. Ale z taką miną... oj nie za dobrze to wszystko wyszło. Jeszcze raz powiem: nuda - pseudo-hipiska w plenerze, nie za bardzo wiedząca co ze sobą począć i tyle. Za sterylnie, za pusto, za sztucznie. Niechby chociaż miała gitarę - już by coś się działo. Niechby zmieniła minę, wygłupiła się nawet, zasmuciła, zadumała - no szkoda jak nie wiem, bo widząc inne Twoje prace, wiem że to dużo poniżej możliwości (ekipy).
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
1. zabija kolorami - zabija pozytywnieszkoda jednak dołu
![]()
...to jest tylko moje zdanie.
Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.
Skontaktuj się z nami