Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Uwaga, będzie brutalnie.

Klip video... nuuuuda. Sorki, ale tak mi się nasunęło. Ot jedna panna, ze cztery aranżacje poprzeplatane mniej więcej po równo... nie znam się jak to powinno wyglądać, ale jak nie powinno, to chyba jest niezły przykład. Już po kilkunastu sekundach mogłem sobie wyliczyć niemalże: "cięcie: rzepak, cięcie: kanapa, cięcie: mikrofon"...

A co do zdjęć, to mam bardzo podobne odczucia niestety. Jakby nie dało się wykrzesać z dziewczyny trochę więcej. Uśmiechy są sztuczne, bębenek niewidoczny, 3-4 kompletnie się nie bronią pod kątem światła, tonacji, planów, detali, przekazu.
    Najciekawsza *byłaby* trójka, ale z tym bębenkiem gdzieś przed panną, jakoś zagospodarowanym kadrem, przestrzenią - z jakąś kompozycją. Może z przyczepą campingową, ze sznurem ubrań - cokolwiek, tylko nie kolejne krzaki. A tak zostaje jedynie jedynka, na której kolory trochę ratują ten obraz. Ale z taką miną... oj nie za dobrze to wszystko wyszło. Jeszcze raz powiem: nuda - pseudo-hipiska w plenerze, nie za bardzo wiedząca co ze sobą począć i tyle. Za sterylnie, za pusto, za sztucznie. Niechby chociaż miała gitarę - już by coś się działo. Niechby zmieniła minę, wygłupiła się nawet, zasmuciła, zadumała - no szkoda jak nie wiem, bo widząc inne Twoje prace, wiem że to dużo poniżej możliwości (ekipy).

Domyślnie

Przepraszam OT ale czyżby rozdwojenie jaźni

Cytat Zamieszczone przez andreo Zobacz posta

po za tym - bez obrazy ale w teledysku zauważyłam o wiele więcej ciekawych i o wiele więcej dobrych ujęć niż tu
    Cytat Zamieszczone przez andreo Zobacz posta
    przepraszam - w sumie moja wina bo czepiłem się zupełnie nie istotnej kwestii
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Oszczędny w słowach Awatar m_are_ks
    Miasto
    Wrocław/Poznań

Domyślnie

1. zabija kolorami - zabija pozytywnie szkoda jednak dołu
    ...to jest tylko moje zdanie.
    Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów