bez przesady, różnice w cenie w dzwonieniu np. do ery vs do playa chyba nie są jakieś mega duże, żeby z tego robić czynnik determinujący wybór operatora.
Szukaj
bez przesady, różnice w cenie w dzwonieniu np. do ery vs do playa chyba nie są jakieś mega duże, żeby z tego robić czynnik determinujący wybór operatora.
Mamiya + Sony
Może sprecyzuj ten beznadziejny zarzut!
Nic nikomu nie wpieram. Jest kilka sieci i każdy ma prawo wyboru. Ja wybrałem Orange i jestem w pełni zadowolony. Co w tym złego???? Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem Play. I też pięknie!
Nie, nie pracuje w Orange, ale gdybym miał podobne plany życiowe na pewno nie składałbym CV do Playa. Ale patrząc tak na zaciętość niektórych wpisów, coś mi się wydaje, że jednym z atutów polityki sprzedażowej marki play, jest werbowanie TW - pewnie w zamian za kilka darmowych minut. Mam nawet jakieś skojarzenia z wyznawcami pewnej rozgłośni z ToruniaTo żart, oczywiście... Ale ludzie z poczuciem humoru to pewnie wiedzą...
Ostatnio edytowane przez frostic ; 28-07-2010 o 10:43
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Co do telefonu z abonamentem dla firmy - to ja mam Plusa już ponad 5 lat - jak już poustawia się wszystkie zniżki, pakiety na eboku(strona www), to nie ma co narzekać. No ale każdemu według potrzeb.
Od stycznia tego roku jestem w Play.
Wcześniej za rachunki płaciłem średnio ok 200-300zł, a teraz płacę ok 100-150zł.
Jakość połączeń i zasięg podobny do poprzedniego operatora (Orange).
Jetem zadowolony.
Najprostszym sposobem na sprawdzenie sieci Play jest zakupić sobie starter za 9zł i sprawdzić jak z zasięgiem i jakością połączeń jest na danym terenie. Jedno co trzeba od razu zrobić to w ustawieniach telefonu przestawić na ręczne wybieranie sieci i przestawić na przekaźniki Plusa. Mamy wtedy lepszy zasięg.
Pozdrawiam.
Play zwerbowało mnie najlepszą ofertą na rynku
Pozdrawiam.
Mam cztery abonamenty w Erze od dziesięciu lat, mogę śmiało polecić, kłopotów nie mam. Erę wybrałem, bo podobało mi się logo. Pozdrawiam
Lepszy ze mnie jubiler niż fotograf, ale fotografia jako hobby sprawia mi ogromną przyjemność
Miałem dłuuugi czas 2 telefony w Plusie razem rachunek wychodził 180 - 200 zł. Jakiś rok temu przeniosłem się do Play i za 2 telefony nie przekraczam 100 zł (ja tam ogólnie mało dzwonięale moja żonka nadrabia to kilkukrotnie
) dla mnie wybór operatora na dzień dzisiejszy jest oczywisty.
A nasz kumpel został zbojkotowany-miał w Play my w Orange, i nikt do niego nie dzwonił, bo wiadomo-drożej się do nich płaci, i co?
Zmiękł i kupił w Orange))
i wszyscy szczęśliwi
Trzeba zobaczyć w jakiej sieci ma się osoby najbiższe i taką sieć kupić
Teraz i tak nie wiadomo kto ma w jakiej sieci telefon. Zagadka (dla tych co nie czytali wcześniejszych postów) :
Mam tak zaczynający się numer telefonu: 607 307 XXX. Jaka to sieć?
No właśnie, dopiero na fakturze można się dowiedzieć, ale to po fakcie...![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
A ja korzystam z heyah, darmowe esemesy i połączenia wewnątrz sieci, w miarę tani internet - to czego mi potrzeba mam tutaj.
Nosiłem się z zamiarem jakiegoś abonamentu, bo telefon mi się zepsuł, ale skończyło się na zakupie telefonu bez simlocka i pozostaniu w heyah. Dodatkowy plus jest taki, że heyah to praktycznie era, więc nie mam żadnych problemów z zasięgiem.
Ale z tego co się rozglądałem wśród operatorów to najlepszą ofertę jak dla mnie miał właśnie PLAY.
Skontaktuj się z nami