Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: Abonament

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frostic Zobacz posta
    No chyba, że masz tak solidnego pecha i zasięg Orange Cię omija szerokim łukiem!
    no bardzo mi przykro ale Orange ma najgorszy zasieg takze z moich doswiadczen, np tam gdzie mieszkaja moi rodzice zasiegu w ogole nie ma

i zawsze jak dzwonie do kogos i wlacza mi sie poczta albo komunikat ze nie mozna nawiazac polaczenia to dziwnym trafem akurat jest to abonent Orange, psipadek czy co

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    no bardzo mi przykro ale Orange ma najgorszy zasieg takze z moich doswiadczen, np tam gdzie mieszkaja moi rodzice zasiegu w ogole nie ma
    A tam gdzie ja mam działkę to Plus i Era ma problem a Orange odbiera najlepiej.
    Bez przesady, dzisiaj te 3 sieci mają porównywalny zasięg dla całego kraju.

A z Play jest jeden problem - "zasięg Internetu". Niskie ceny za internet w Play jest dostępny tylko na ich infrastrukturze.

PS. ja migruję się do mTelefonii
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    A tam gdzie ja mam działkę to Plus i Era ma problem a Orange odbiera najlepiej.
    Bez przesady, dzisiaj te 3 sieci mają porównywalny zasięg dla całego kraju.
    pracowalem tez kiedys w firmie gdzie mielismy sluzbowe telefony w Orange, czesto byl problem z dodzwonieniem sie do kogos

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Z mojego doświadczenia wynika, że Orange i Plus maja najmniejszy zasięg na południu Polski, sporo podróżuje, na obecną chwilę posiadam zarówno play' a i ere, era ma nie porównywalnie większy zasięg...ale jak wiadomo czasem znikają minuty
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

i zawsze jak dzwonie do kogos i wlacza mi sie poczta albo komunikat ze nie mozna nawiazac polaczenia to dziwnym trafem akurat jest to abonent Orange, psipadek czy co
    Takich przypadków zawsze kilka się znajdzie. I tyle samo (lub znacznie więcej) przykładów pozytywnego działania orange. Tak jak w moim przypadku. Pewnie że Play ma ciekawą ofertę, zwłaszcza dla wchodzących ze swoim telefonem. Ale cholera wie jak długo potrwa ta sielanka, zwłaszcza że sieć prawdopodobnie zmieni właściciela.

A prawda jest taka, że jeszcze nie urodził się taki, który dogodzi wszystkim.
    I dobrze, że na rynku jest różnorodność i konkurencja

Niedobrze natomiast, że klienci innych sieci są oszukiwani. Bo jak można nazwać to, iż dzwoniąc na nr tożsamy dla plusa czy ery, tak naprawdę łączą się za znacznie więcej kasy z play.
    No ale o tym już kiedyś dyskutowaliśmy...

Jak dla mnie: złodziejstwo i tyle!
    I nieistotne na czyje zlecenie taki myk powstał: P4 czy urzędasów.
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

pracowalem tez kiedys w firmie gdzie mielismy sluzbowe telefony w Orange, czesto byl problem z dodzwonieniem sie do kogos
    No i tak możemy się licytować. Ale po co?
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

A czy mając numer na abonament mogę pozostać w sieci, ale przejść na kartę?
    Bo to się bardziej opłaca istotnie, ale nie bardzo chce mi się numer swój zmieniać
    Mam w Orange i jestem zadowolona

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    A czy mając numer na abonament mogę pozostać w sieci, ale przejść na kartę?
    Bo to się bardziej opłaca istotnie, ale nie bardzo chce mi się numer swój zmieniać
    Mam w Orange i jestem zadowolona
    Można - ja tak zrobiłem w orange i, jak pisałem wyżej, temat jest bardzo opłacalny.
    Zwłaszcza kiedy, zawodowo czy prywatnie, dzwonisz sporo na stacjonarne.
    Grosz za minute powala wszelkie oferty!
    Ostatnio edytowane przez frostic ; 27-07-2010 o 21:21

Domyślnie

No ja wiem, bo mam teraz darmowe wieczory i weekendy , a kumpela na kartę te Twoje promocje i lepiej na tym wychodzi, bo całą dobę może dzwonić.
    A jak to zrobiłeś dokładnie?
    Przez telefon czy do salonu trzeba się udać.
    Zadowoleni pewnie nie będą i będą marudzić, że się nie da, więc chcę się przygotować))

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    No ja wiem, bo mam teraz darmowe wieczory i weekendy , a kumpela na kartę te Twoje promocje i lepiej na tym wychodzi, bo całą dobę może dzwonić.
    A jak to zrobiłeś dokładnie?
    Przez telefon czy do salonu trzeba się udać.
    Zadowoleni pewnie nie będą i będą marudzić, że się nie da, więc chcę się przygotować))
    Nic nie marudzą! A jak co to w ryj!

Oczywiście jeżeli nie obowiązuje już umowa na określony czas.
    Ja to zrobiłem w salonie w momencie gdy umowa się kończyła.

Jak już to załatwisz to wszelkie promocje dostępne są przez konkretne sms-y

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów