Zależy jak dla kogo. Kolega wyrażnie napisał, że tel. ma służyć do rozmów a nie do sms/mms/net. Byłem w Orange przez ok 16 lat, większość na kartę i po wielkich kombinacjach, promocjach, wyliczeniach i co najważniejsze tonach regulaminów minuta wychodziła najkorzystniej 18gr. Też kombinowałem, liczyłem - bo dzwonię naprawdę dużo - i okazało się, że z kilkuset osób z książki tel. telefony w sieci Orange pozostawiło co najwyżej dziesięciu. I to z tych, do których dzwonię sporadycznie. Stacjonarne też mi nie potrzebne bo kto dziś ich używa... A smsy mi nie potrzebne bo w minutę rozmowy przekażę więcej niż w stu esemesach. Mam widok z okna na 4 salony wszystkich operatorów, wszystkie obok siebie - w Play kolejki, w Orange pustki. Wszyscy od nich uciekają.
W dzień przejścia do Play odwiedziłem wszystkich sąsiadów z zapytaniem czy okażą się konkurenyjni i przyciągną mnie do siebie. Na wieść o ofercie Play opadały im szczęki i bezradnie rozkładali ręce.
Po przejściu do Play bez telefonu mam minutę za 9 groszy. Jak się kończą minuty w abo za 9 groszy to dokupuję pakiecik za parę zł i nadal mam minutę za 9 groszy
Czego chcieć więcej ?
Do autora - jeśli nie chcesz Play z niewiadomych powodów to będziesz równie dobrze zadowolony z każdego z pozostałych operatorów. Każdy ma jakieś tam przejścia z operatorami, jak to się mówi "opinia jest jak dupa - każdy ma swoją". Wszyscy mają dobry zasięg więc czego nie wybierzesz to będzie ok.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami