Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Daria II

Domyślnie

Może nie
    D3000/N35 1.8/N18-55 VR/S70-300/SB900

Domyślnie

Podoba mi się między innymi dlatego że nie postanowiłeś zrobić z modelki plastikowej lali. Fajnie wyszło, tylko chyba w 2 za mocno błyśniętę, zbyt wiele dominujących źródeł światła
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Domyślnie

Z tej wrzutki nic nie było błyskane. Wszystko w świetle zastanaym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    A gdzie Ty sie patrzysz.... Na twarz, na twarz

twarz nie w moim typie, rozumiem iż męskiemu gronu może się podobać, mnie nie koniecznie , za to ciało mmmm chciałabym takie

foty tak czy siak fajne
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Fajne całkiem, ale to pudło z pleców na drugim to pomyłka fatalna.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Trudno się nie zgodzić. Te zdjęcia są zasadniczo dziełem przypadku. Zbieraliśmy już manele kiedy wyszło słońce. Dach był wyposażony w kilkanaście świetlików. Łatwo sobie wyobrazić jak fajnie się zrobiło. Daria akurat tam stanęła a ja pod wpływem impulsu złapałem aparat i cyknąłem kilka klatek.
    Jeszcze nie probowałem ale pewnie da się jakoś sensownie usunąć

Domyślnie

drugie i ostatnie najbardziej mi podchodzą. Na pierwszym dziwne światlo, nie wiem czy to tak u mnie ale odnoszę wrażenie, z część twarzy niedoświetlona. To celowy zabieg?
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Tak, Remik. Czesc twarzy celowo zostawilismy poza zasiegiem swiatla ze swietlikow. Byl taki fajny moment ze swiatlo padalo bardzo waska i w zasadzie byl kilku centymetrowy promien. Jednak Zanim Daria sie ulozyla swiatlo sie zmienilo i niestety nie udalo sie uchwycic tego co chcialem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów