Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

innych nie miałem bo foty robię raczej makro, samochodom co najwyżej z kartką do sprzedania

bedą lepsze to pokaże, nie będa to sobie odpuszczę

a poziom ocen to się zgodzę , do o2 nie daleko
    ||D90, 35-1,8 50-1,8 || P90 || Casio QV-2900||

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez domelek33 Zobacz posta
    Ja jedynie napisałem, że od kiedy jestem na forum (nie ważne w jakim temacie), jak zauważą amatora (nowicjusza), to jazda z nim!!!

Nawet jeśli chodzi o sprzęt (nie o fotki), to też można oberwać.

Mam pytanie: Czy to jest forum "prof.nikoniarze.forum.pl"???
    Ty masz chyba jakąś obsesję na punkcie tępienia nowicjuszy na tym forum. Zdjęcia, które wystawił wlh zostały ocenione jako słabe, nie dlatego że jest nowicjuszem, tylko dlatego że faktycznie są słabe. Mnie nikt na tym forum nie tępił, przeciwnie czytając je wiele się nauczyłem. Tutaj masz linka do wątku, w którym po raz pierwszy wystawiałem swoje zdjęcia: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=121784. Zobacz na komentarze, tępił mnie ktoś?

Pozdrawiam

Domyślnie

Nie zgodzę się z tobą! Mnie jak wstawilem pierwsze foto nie zjechali jak szmate ale starałem się "coś" wybrać a Twoje pierwsze zdjęcie wygląda na prawdę strasznie nie widzisz tego?? Ale powiem jedno zanim wstawiłem to na prawdę długo się zastanawiałem a Ty od razu chciałbyś być pochwalony za to coś??

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez domelek33 Zobacz posta
    To, że są słabe, to nie ulega wątpliwości - ja takich nie wkleiłbym.

Jednak forma oceny niestety, ale też nie jest na poziomie - o tym piszę.
    A tak po prawdzie to co tu oceniać???

Domyślnie

wbrew wszystkim powiem, że dla mnie trójka coś w sobie ma, krzaki, bo krzaki, rozmaz był czyli dynamika, budynek ciekawy z tyłu....ale jakby kto pytał to ja się nie znam na dynamicznej motoryzacji

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów