Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Woodstock?

Domyślnie

Ja jestem za umówionym spotkaniem, bo będzie okazja żeby zobaczyć jak inni zazdroszczą sprzętu
    A tak na poważnie, to jakby grupka jakaś się zebrała, to można jakiś taki "plener" zbiorowy odstawić i już na miejscu się epitetami wymienić, które to będą komentarzem do jakości fotek. Pod warunkiem że uczestnicy będą uzbrojeni w swoje puszki i słoiki.
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

tez mi się troche nie chce jechac ale nie bylam 5 lat i mowie sobie ze to ostani raz poki jeszcze mam wolne to jak , gdzie i o ktorej? wzgorze ASP, pt, 14? my wyglądamy tak:

http://www.flickr.com/photos/34454929@N07/4665646229/

proszę się nie bać!

Domyślnie

Jade, ale aparatu nie zamierzalem w sumie brac. Moze mnie przekonacie
    Nie boicie sie kradziezy, syfu, mozliwosci uszkodzenia itd? Ogolnie dosc ciezkie miejsce dla sprzetu i psychiki posiadacza. Szczegolnie, jesli jedzie z nastawieniem na zabawe, a nie fotorelacje tak jak w moim wypadku. Troche zdjec z przyjemnoscia bym zrobil, ale nie chce zajmowac sie pilnowaniem zabawek tylko cieszyc woodstockiem.

Jade samochodem, ale bedzie on prawdopodobnie stal na parkingu gdzies w okolicach ASP (mam nadzieje, ze jak najblizej) i raczej nie bede tam za czesto chodzil.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anialodz Zobacz posta
    tez mi się troche nie chce jechac ale nie bylam 5 lat i mowie sobie ze to ostani raz poki jeszcze mam wolne to jak , gdzie i o ktorej? wzgorze ASP, pt, 14? my wyglądamy tak:

http://www.flickr.com/photos/34454929@N07/4665646229/

proszę się nie bać!
    No to możemy uznać, ze jesteśmy umówieni i mam nadzieję że pojawi się ktoś więcej niż ja, bo sam się będę bał...
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

no to moze na 18 bo chyba jedmnak pozniej dojade;

Domyślnie

Ja się mogę dostosować, wyjeżdżam już dziś w nocy, ale postaram się tu jeszcze zajrzeć po przybyciu na miejsce, gdyby pojawiło się więcej osób i udało by się zorganizować jakiś taki mini zlot. Będę monitorował sprawę. Jakby co, to jestem mały i zielony zwykle, a zdjęcia nie mam, bo ręce za krótkie żeby sobie zrobić, a w instrukcji aparatu, do miejsca gdzie mowa o samowyzwalaczu, jeszcze nie doszedłem.
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

ja bede. jutro rano juz. gdzie - nie wiem, gdzie sie moja ekipa poikowa rozstawia.
    tel. jakby ktos chcial, cos organizowal - 510249161, kompa nie biore bo szkoda, tylko d300 z podstawa .
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

Ale zazdroszcze Bawcie sie swietnie.....oj juz 8 lat nie bylem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami Zobacz posta
    ja bede. jutro rano juz. gdzie - nie wiem, gdzie sie moja ekipa poikowa rozstawia.
    tel. jakby ktos chcial, cos organizowal - 510249161, kompa nie biore bo szkoda, tylko d300 z podstawa .
    no to chyba w wiosce kuglarskiej , tam gdzie my

Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów