Tez mysle ze w kolejnosci od najlepszych do... mniej lepszych kolejnosc jest taka: 2, 3, 1![]()
Szukaj
Tez mysle ze w kolejnosci od najlepszych do... mniej lepszych kolejnosc jest taka: 2, 3, 1![]()
Nikon D80, Nikkor 18-55 mm f/3.5-f/5.6, Tamron 90 mm f/2.8
A mnie się średnio podobają te zdjęcia. Najbardziej podoba mi się 3 ale kadr mógłby być bardziej dopracowany. MZ jest odrobinę niezdecydowany z lewej jej części i taki trochę 50/50. Zdj 2 MZ kadrowo mocno średnio. MZ kadr pionowy w tym wypadku to niewypał. Wzrok prowadzony jest do prawej części zdjęcia a tam napotykamy jego koniec. Dla mnie jest trochę klaustrofobicznie. Jeśli chodzi o jedynkę to pod tym względem jest znacznie lepiej, ale wydaje mi się że kamieni jest odrobinę za dużo. MZ wystarczyłoby gdyby tylko zamykały kadr po jego lewej stroni (tak z połowę mniej), a resztę kadru wykorzystać na prowadzenie wzroku linią brzegową w dal. Może udałoby się zamknąć czymś kadr z drugiej strony??
jeżeli juz to 3
ja innym tropem, nie podoba się...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Dziękitak jak mówiłem zdjecia typowo wakacyjne na luzie nie kazdemu muszą sie podobać i dobrze że co niektórzy to uzasadnili...a dla tych co chodzą innym tropem krzyż na droge bo jak się nie podoba to albo sie nie komentuje albo pisze co się konkretnie nie podoba w danej pracy
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Skontaktuj się z nami