Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 80

Domyślnie

Od dwóch lat latam wszędzie z Saharą Naneu i nikt nigdy nie wpadł na pomysł poproszenia mnie o pokazanie zawartości. Generalnie bardzo polecam posiadany plecak, bo oprócz posiadanego sprzętu spokojnie jestem w stanie w nim zmieścić ze 3 litry "popepszaczy percepcji" z Duty Free

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biedrona Zobacz posta
    Ze względu na wielkość samego plecaka foto (Computrekker Plus), nigdy nie próbowałem drażnić obsługi lotniska jeszcze widokiem dodatkowego bagażu podręcznego - czyli statywu. Statyw rozkręcony (osobno głowica, osobno nogi) zawsze ląduje w walizce.
    Czy nigdy nie miales problemow z plecakiem? i na jakich liniach jesli mozna spytac?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez max_m Zobacz posta
    Kiedys widzialem jak kolesiowi z powodu drewnianej ciupagi problemy robili. :P
    Bo jak sie zaczęła maniana po 11.09 to wprost w ogłoszeniach na lotniskach, wśród wielu zakazanych przedmiotów pojawiły się cytuję: 'traditional mountain axes' Mój kumpel mało nie zszedł ze śmiechu kiedy to usłyszał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Czy nigdy nie miales problemow z plecakiem? i na jakich liniach jesli mozna spytac?
    Przeleciałem do Azji i z powrotem z takim potworem (Computrekker Plus AW) i też nie miałem problemów. Ale leciałem cywilizowanymi liniami (Lufthansa, Cathay) i nikt mnie nie przystawiał do metalowej pomiarowej klatki stosowanej przez porąbańców w stylu Ryanaira czy Wizzaira...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gio Zobacz posta
    Przeleciałem do Azji i z powrotem z takim potworem (Computrekker Plus AW) i też nie miałem problemów. Ale leciałem cywilizowanymi liniami (Lufthansa, Cathay) i nikt mnie nie przystawiał do metalowej pomiarowej klatki stosowanej przez porąbańców w stylu Ryanaira czy Wizzaira...
    No wlasnie bo czeka mnie kilka lotow akurat wlasnie tymi liniami lub podobnymi i nie wiem jak sie pakowac

Domyślnie

ja leciałem ostatnio dwa razy wizzem i nikt sie nie zainteresował moim naneu pro military alpha l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    ja leciałem ostatnio dwa razy wizzem i nikt sie nie zainteresował moim naneu pro military alpha l
    Nie wiem jak jest duzy ale Computrekker Plus AWto naprawde niezle bydle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    No wlasnie bo czeka mnie kilka lotow akurat wlasnie tymi liniami lub podobnymi i nie wiem jak sie pakowac
    Nigdy nie musialem pakowac torby ani plecaka do tych skrzynek, prawda jest taka, masz waliche na kolkach to pakuje na 99%, masz torbe na ramie optycznie przekraczajaca wymiary to pakujesz tez do skrzynki....
    Masz plecak wygladajacy ok nie pakujesz......
    Latalem roznymi liniami (cywilizowanymi tez, SAS, British Air, Lufthansa, LOT, Wizzair, Ryanair, EasyJet), nigdy nie mialem problemow, jedynie w Polsce chca wszystko ogladac a nawet zagladac do puszki! Chudy pan w mundurku ktoremu wydaje sie ze jest bogiem, zero usmiechow, ze prosze, dziekuje.....szkoda mowic! A najgorzej niestety wspominam lotnisko we Wrocku....
    Wizzair zrobil niespodziewajke i daja 32 kg bagazu w cenie, wiec za duzo sie nie martw
    Nie lubie latac z Polski i do Polski bo jjak nie wcisniesz sie w miare pierwszy to luki bagazowe nad glowa sa zawalone ogromnymi torbami a ja juz mam klopot zeby wcisnac dosc sztywny przeciez plecak!
    Kolejna sprawa to kolejki przy ostatecznej odprawie.....masakra, samolot podjezdza wypuszcza ludzi, a nasi juz stoja w kolejce i zdaza sie to tylko na liniach z rodakami.........a na koniec jeszcze oklaski po ladowaniu!
    Wiec nie dziwcie sie sprawdzania podrecznego, znam osobiscie ludzi ktorzy do podrecznego brali po 20kg "bo nie sprawdzaja" to sie musialo skonczyc!

A o plecak sie nie mart, byle by byl zblizony do rozmiaru ktory powinien byc
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 25-08-2010 o 16:36

Domyślnie

Moim zdaniem limit wagi podręcznego powinien być, nie na bagaż, a na bagaż + osoba. Zrobili by limit powiedzmy 130kg i po sprawie. Ja mógłbym wziąć podręczy ponad 50 kg, a np 120 kilogramowy Iksiński tylko 10kg. Dlaczego ktoś, kto dba o siebie ma być poszkodowany, kosztem tych, którzy swoje zdrowie mają w czarnej d...e?

Domyślnie

Kata 30-10. Wetknąłem do niego nawet 400 f2.8. Generalnie nigdy nie miałem problemów. Ja też chętnie ważyłbym się ze swoim bagażem. Ba, nawet jakbym się*ważył z żoną to na bagaż jeszcze by zostało
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów