Szukaj
D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900
hmm : ) mam fastpacka 250 i w sobotę pierwszy raz z nim będę leciał :S na grubości trochę nie pasujemoże za 3.5cm nie będą go chcieli przerzucać do luku
![]()
latałem z fastpackiem 200 i nie wsadzałem do żadnej skrzynkiMusiałem tylko wywlec aparata do pudełka na prześwietlenie...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Leciałem ostatnio z Fastpackiem 250 do Włoch... wszystko w porządeczku tylko zawartość trzeba pokazać... A i laptop miałem spakowany... o rozmiary mało kto pyta chyba, że masz napchany jak Ruski, który do kraju wraca
![]()
ja leciałem wizzem z ławicy, to nic nie musiałem wyjmować, prześwietlili i kazali iść dalej
widać dobrze mi z oczu patrzy![]()
W Gdańsku czasami oglądają sprzęt, a czasami nie, reguły nie ma. Raz nawet odbyłem ciekawą rozmowę na tematy fotograficzne z panem kontrolerem, który też był użytkownikiem Nikona![]()
wiecie najbardziej martwi mnie te 20 cm
jak tak patrze to plecaki, które mają poniżej to są naprawdę maleństwa nie wykorzystujące pozostałych wymiarów
oczywiście, wiem, że najczęściej te 25 cm tez przejdzie, ale wyobraźcie sobie, że lecimy z takim plecakiem na drugi koniec europy, wszystko w polsce poszło ok, a tam na miejscu przy powrocie dopiero sa jaja?
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Lowe Pro Mini Traker pasuje idealnie i do schowka i do sprzętu
Zapakowane to co w stopce bez problemu ( poza analogiem).
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Zawsze kiedy zabieram Photo Trekker AW II, wyjmuje wszystkie przegrodki i wkladam w srodek Orion Trekker II z korpusem+grip+3 obiektywy.Wciaz jest sporo miejsca na jakies ubrania itp.Mysle ze w przednia kieszen spokojnie wszedlby laptop tylko to juz ciezko sie robi.A tak na marginesie to kto z obslugi lotniska i kiedy sprawdza wage bagazu podrecznego bo jakos nie zauwazylem...
Skontaktuj się z nami