Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 80

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Okrasc nie okradna, a torba lata nie mniej niz ta w luku bagazowym nad glowa podczas startu i ladowania
    W tym niestety nie masz rzacji. Chyba, ze Ty wysylasz lotem koszacym plecak do schowka z kilku metrow, tak jak oni w luku.
    Znam 2 osoby ktore przy zaladunku robia, odradzaly mi wsadzanie sprzetu oraz cieczy w szkle do 'zdawanego' bagazu.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

hmm : ) mam fastpacka 250 i w sobotę pierwszy raz z nim będę leciał :S na grubości trochę nie pasuje może za 3.5cm nie będą go chcieli przerzucać do luku
    1/2 Get Lucky Photo
    D750| S 35mm | N 50mm 1.8 | SB700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    ja ostatnio leciałem wizzem z naneu pro alpha L

teoretycznie niby ciut przekracza (grubość), ale nikt się nie zainteresował
    Bez laptopa mieści się w ramkę, ostatnio z ciekawości sprawdziłem, z laptopem już niestety nie wejdzie. Jako bagaż podręczny ten plecak spisuje się znakomicie. Można też włożyć trochę rzeczy niefotograficznych co mi bardzo pasuje.

Domyślnie

latałem z fastpackiem 200 i nie wsadzałem do żadnej skrzynki Musiałem tylko wywlec aparata do pudełka na prześwietlenie...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Leciałem ostatnio z Fastpackiem 250 do Włoch... wszystko w porządeczku tylko zawartość trzeba pokazać ... A i laptop miałem spakowany... o rozmiary mało kto pyta chyba, że masz napchany jak Ruski, który do kraju wraca

Domyślnie

ja leciałem wizzem z ławicy, to nic nie musiałem wyjmować, prześwietlili i kazali iść dalej

widać dobrze mi z oczu patrzy

Domyślnie

W Gdańsku czasami oglądają sprzęt, a czasami nie, reguły nie ma. Raz nawet odbyłem ciekawą rozmowę na tematy fotograficzne z panem kontrolerem, który też był użytkownikiem Nikona

Domyślnie

wiecie najbardziej martwi mnie te 20 cm
    jak tak patrze to plecaki, które mają poniżej to są naprawdę maleństwa nie wykorzystujące pozostałych wymiarów
    oczywiście, wiem, że najczęściej te 25 cm tez przejdzie, ale wyobraźcie sobie, że lecimy z takim plecakiem na drugi koniec europy, wszystko w polsce poszło ok, a tam na miejscu przy powrocie dopiero sa jaja?
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Domyślnie

Lowe Pro Mini Traker pasuje idealnie i do schowka i do sprzętu
    Zapakowane to co w stopce bez problemu ( poza analogiem).
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Zawsze kiedy zabieram Photo Trekker AW II, wyjmuje wszystkie przegrodki i wkladam w srodek Orion Trekker II z korpusem+grip+3 obiektywy.Wciaz jest sporo miejsca na jakies ubrania itp.Mysle ze w przednia kieszen spokojnie wszedlby laptop tylko to juz ciezko sie robi.A tak na marginesie to kto z obslugi lotniska i kiedy sprawdza wage bagazu podrecznego bo jakos nie zauwazylem...

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów