Witam
Czy zna ktoś miejsce (w Warszawie) gdzie mają dostępne R Strapy - poszukuję już od tygodnia i jakoś nie mogę znaleźć. Ważne żeby było można obejrzeć.
Szukaj
Witam
Czy zna ktoś miejsce (w Warszawie) gdzie mają dostępne R Strapy - poszukuję już od tygodnia i jakoś nie mogę znaleźć. Ważne żeby było można obejrzeć.
D600 S10-20 N50 T28-75 N70-300VR SB900 YN460II
A to kiedykolwiek było dostępne w PL? Bo o ile ja pamiętam a chciałem sobie coś takiego sprawdzić to tylko i wyłącznie można było sobie sprowadzić z zagramanicy.![]()
mam to cos od dlugiego czasu, przyznam ze bardzo bardzo wygodne ale nie jest warte swojej ceny
de czysta i szkua
Kup polski zamiennik www.reporterstrap.com ja własnie też się wahałem czy zamawiac z USA R-STrapa ale wygral rozsadek i kupilem polski pasek dual![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
paatrys i jak wrażenia ?
Szczerze powiedziawszy nie widzę różnicy pomiędzy r-strapem a tym paskiem wszystko jest git. Mam tylko dwa zastrzeżenia : 1. Dodatkowe zabezpieczenie linka zostało chyba wycofane bo ja dostałem pasek taki jak jest w oryginalnym pasku ta cieńsza częśći ściąganie body z tego dodatkowego zabezpieczenia trwa godzinę
2. wersja z odblaskiem została przerobiona na wersje bez odblaskównie wyobrażam sobie "świecenia" np na imprezie ślubnej
No i pozostaje kwestia wyglądu : Robocop ma na noc![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
brać polski i sie nie zastanawiać to tylko pasek z nylonu i kawałek żelaza
de czysta i szkua
pomyłka (proszę o usunięcie)
Skontaktuj się z nami