Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Gdzie kupić R STRAPA

Witam
    Czy zna ktoś miejsce (w Warszawie) gdzie mają dostępne R Strapy - poszukuję już od tygodnia i jakoś nie mogę znaleźć. Ważne żeby było można obejrzeć.
    D600 S10-20 N50 T28-75 N70-300VR SB900 YN460II

Domyślnie

A to kiedykolwiek było dostępne w PL? Bo o ile ja pamiętam a chciałem sobie coś takiego sprawdzić to tylko i wyłącznie można było sobie sprowadzić z zagramanicy.

Domyślnie

mam to cos od dlugiego czasu, przyznam ze bardzo bardzo wygodne ale nie jest warte swojej ceny
    de czysta i szkua

Domyślnie

Kup polski zamiennik www.reporterstrap.com ja własnie też się wahałem czy zamawiac z USA R-STrapa ale wygral rozsadek i kupilem polski pasek dual
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

paatrys i jak wrażenia ?

Domyślnie

Szczerze powiedziawszy nie widzę różnicy pomiędzy r-strapem a tym paskiem wszystko jest git. Mam tylko dwa zastrzeżenia : 1. Dodatkowe zabezpieczenie linka zostało chyba wycofane bo ja dostałem pasek taki jak jest w oryginalnym pasku ta cieńsza część i ściąganie body z tego dodatkowego zabezpieczenia trwa godzinę
    2. wersja z odblaskiem została przerobiona na wersje bez odblasków nie wyobrażam sobie "świecenia" np na imprezie ślubnej

No i pozostaje kwestia wyglądu : Robocop ma na noc
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

brać polski i sie nie zastanawiać to tylko pasek z nylonu i kawałek żelaza
    de czysta i szkua

Domyślnie Samodzielność;

pomyłka (proszę o usunięcie)

Uprawnienia umieszczania postów