Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie ness wood waterfall

pierwsza próba z b+w 3.0 czas naświetlanie 30 sek jest tam bardzo ciemno do tego pogoda jest pod psem kiedy mam wolny dzień od pracy jak na złość do wodospadu można podejść bardzo blisko bo można zejść w dół wąwozu ale tam jet za ciemno i trzeba czekać na słoneczko więc narazie tylko z góry wrócę kiedy będzie ładniejsza pogoda

POZDRAWIAM

Domyślnie

Wyszlo niezle ale mam wrazenie przepalu na dole wodospadu......skoro tam ciemno to nie da sie bez filtra?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wyszlo niezle ale mam wrazenie przepalu na dole wodospadu......skoro tam ciemno to nie da sie bez filtra?
    no nie za bardzo bez filtra czasy są bardzo krótkie 1 sek na f22 a takie wartości mnie nie zadowalają no nie wiem do końca z tym przepałem tek mi się wydaje ale nic na to nie wskazywało a histogram pokazywał bardzo ciemno

Domyślnie

No to przepal wyszedl podczas obrobki......ale zobacze to jeszcze w domu zeby ocenic (monitor w pracy jest sredni).....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No to przepal wyszedl podczas obrobki......ale zobacze to jeszcze w domu zeby ocenic (monitor w pracy jest sredni).....
    dzięki miło że zobaczysz rada od kogoś takiego jak ty to cenna żecz

POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ

Domyślnie

GREGu miałeś racje z tym przepałem jeszcze jest jeden w połowie ale to później dopracuję tak na szybko inaczej

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-07-2010 o 14:29 Powód: orto! ("pużniej")

Domyślnie

Zielony trochę przesaturowałeś no i przede wszystkim jest krzywo. Kolor wody nie interesuje mnie bo widziałem już różne rzeczy. Widzę to jakoś tak.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

dziekuje andrzeju ale po zmiejszaniu jakos tak sie coś psuje z kolorami duża wersja jest inna

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zielony trochę przesaturowałeś no i przede wszystkim jest krzywo. Kolor wody nie interesuje mnie bo widziałem już różne rzeczy. Widzę to jakoś tak.
    jeszcze jedna rzecz dlaczego sądzisz że jest krzywo a woda tam taka jest nie jest to jakiś żywiec tylko brązowa woda zabarwiona minerałami
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-07-2010 o 14:30 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    dziekuje andrzeju ale po zmiejszaniu jakos tak sie coś psuje z kolorami duża wersja jest inna

jeszcze jedna rzecz dlaczego sądzisz że jest krzywo a woda tam taka jest nie jest to jakiś żywiec tylko brązowa woda zabarwiona minerałami
    Nic nie zmniejszałem. Poprawiłem (w/g mnie) zielony i wyprostowałem fotę. Do koloru wody nie mam ŻADNYCH pretensji, co napisałem. A dlaczego sądzę, że było krzywo? Bo prawa fizyki są nieubłagane i patrząc na wodospad en face woda musi być w pionie a u Ciebie chyli się w lewo.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów