Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Jaki Linux?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    o i spodobalo mi się
    To jeszcze usuń dolny pasek bo mac takiego nie ma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tzk Zobacz posta
    To jeszcze usuń dolny pasek bo mac takiego nie ma
    usunalem po zrobieniu screena

Domyślnie

Hehe, fajna protezka
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

od 5 lat jestem użytkownikiem domowym linuksa (suse) i od pół roku w biurze (mint)
    i jestem bardzo zadowolony

tak mam w pracy:

Uploaded with ImageShack.us

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    od 5 lat jestem użytkownikiem domowym linuksa (suse) i od pół roku w biurze (mint)
    i jestem bardzo zadowolony
    Móglbym sie pod tym podpisać!
    Od kilku lat opensuse - wersja KDE
    a mint w pracy z przymusu, bo chciałem coś lekkiego i z pendrive'a i tak jakoś padło
    pozdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Daniel Ręcławowicz Zobacz posta
    Móglbym sie pod tym podpisać!
    Suse jest bardzo fajnym systemem (i cały czas mu kibicuje) ale jak dla mnie czas startu/zamykania w stosunku do mandrivy póki co jeszcze go dyskwalifikuje. Ale myślę, że to tylko kwestia czasu.

Domyślnie

Jestem wierzącym i praktykującym zwolennikiem linuxa na serwerze (CentOS rulez!!!) Ale na desktopie to bym się nie zdecydował.... Próbowałem nie raz desktopowej pracy (fedora, mandriva, ubuntu, Suse, nawet Gento i Debian), zawsze mnie coś w....o i wracałem do okienek
    Znam trochę linuxa (administruję kilka serwerów z linuxem) i potrafię rozwiązywać problemy, ale jak do prostych rzeczy trzeba się "doktoryzować" to ja mówię takim rozwiązaniom NIET!
    Ostatnio edytowane przez sokrates ; 30-07-2010 o 08:13

Domyślnie

Niestety - z linuksem na desktopie bywają problemy. Znam to z autopsji, jako kilku(nasto)letni user, co czasami niesamowicie dobija, kiedy rozjeżdża się system.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

przyznaje, ze dla mnie to system mocno awaryjny do uzycia moze raz na miesiac i to na kilka minut

instalacja niektorych programow to fenomen - cos jak AppStore dla iPhone'a swietne po prostu. Ale czasami trzeba bylo jakies cudne komenty wpisywac...
    Na pewno wielki plus, ze taki system istanieje, jest darmowy i da sie na nim pracowac Ale na stale sie nie przesiade

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    przyznaje, ze dla mnie to system mocno awaryjny ...
    Ja pracuje na Mandrivie One z KDE na laptopie od dłuższego czasu min 10h dziennie i żadnej awarii nie zaliczyłem. Powiem więcej moja żona, która z komputerami raczej się nie lubi też pracuje od jakiegoś czasu i też sobie chwali więc albo to kwestia sprzętu (choć ja i żona mamy różne laptopy) albo masz pecha

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów