Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Tor Lublin motocyklowo

Debiut na forum, proszę nie bić mocno, wręcz mówić co poprawić.

Domyślnie

Ja bym lepiej lusterko na ostatnim przykręcil!
    A tak na serio to ciasno i jeszcze raz ciasno,oraz ciut za ciemno!
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

Skoro jest jeden głos że za ciano to jeszcze trzy szersze

Domyślnie

Z tych, które wrzuciłeś czwórka najlepsza - kadr okej, jest dość dynamicznie i widać twarz, światło też okej [bo widzę, że pogoda taka sobie była] jakbyś to zrobił na nieco dłuższym czasie to byłoby jeszcze lepiej Reszta za przedmówcą. Dodatkowe 3 - lepiej, ale motocykliści zbyt blisko środka, na siódemce nieco mniej lewej, więcej prawej bym widział. 8 słaba, nic się nie dzieje.

Domyślnie

Wiadomo, że ciężko jest złapać to co się chce przy panoramowaniu Ale da się jeszcze troszke z tego wycisnąć jak zrobisz cropy.
    Moje sugestie:
    1 - Zdecydowanie za ciasno, motocykl jedzie na fotce w prawo i tam zostaw więcej miejsca, poza tym na plus, widać ruch.
    2 - Podobnie jak wyżej z kadrowaniem. Na minus, kompletnie "zamrożone" koła i otoczenie.
    3 - Podoba się, najlepsze z setu Jest ruch i może tyci więcej po lewej by się zdało ale jest naprawdę miłe dla oka w odbiorze.
    4 - Wg. mnie tutaj podobnie jak 2, widać akcje i dobry kadry, niestety zostało to "zmrożone".
    5 - Podoba się, ciasno, widać skupienie na twarzy, mogło by się porozmywać wokół tak ładnie to by było super
    6 - Tutaj skorzystaj z cropa. Zostaw przestrzeń po prawo i skadruj resztę jak zdjęcie nr4. Będzie lepiej.
    7 - Moim zdaniem odpada, trochę poruszone.
    8 - Również odpada, zbyt statycznie, chyba crop nawet nie pomoże.
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

dzięki za rady następnym razem postaram się je uwzględnić

Domyślnie

1 może szerzej ale ogólnie dobrze, 2 jakos mi sie widzi moze bardzij panoramować , ogólnie nieźle

Uprawnienia umieszczania postów