Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Domyślnie

Działa.

Domyślnie

Z łącza Exatela śmiga bezproblemowo.
    Pozdrawiam
    Robert Błaszczak
    http://www.blaszczak.pl

Domyślnie

czyli jednak nie wszyscy to widza...
    no coz, jutro przenosze sie na one.com i zobaczymy co z tym da sie zrobic, jak to bedzie smigalo i jakie podejscie maja do "klyenta"

caly czas prosze Was drodzy forumowicze zebyscie zagladali na moja stronke. tu nie chodzi o "chwalenie sie" tylko sprawdzenie czy hosting linuxpl.com dziala.

Domyślnie

ja mam w one.com od 1.5 roku. Wprawdzie niewiele na tej stronie jest i niewiele osób zna adres ale kiedyś potrzebowałem pomocy od providera i nei było najmniejszego problemu. Chat dostępny jest chyba 24/7 i działa bezproblemowo.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

u mnie teraz działa bez pomocy translatora google
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

u mnie też działa (tak jak wcześniej).
    Ostatnio edytowane przez Boryszuk ; 26-07-2010 o 23:35
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

u mnie pokazuje:
    This IP is being shared among many domains.
    To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

cos dziwnego sie dzieje...
    wlanie wyslalem sobie na inne konto z mojego "firmowego" maila. jak zobaczylem z jakiego to adresu to szczena mi opadla. normalnie masakra!
    teraz u mnie stronka smiga tak jak nigdy wczesniej. galeria laduje sie 1s. masakryczna szybkosc. zeby tylko dzial obslugi klyenta byl na swiatowym poziomie...ech

Domyślnie

Zmiana DNSów bywa czasem problematyczna. Muszą się rozpropagować, poza tym trzeba wiedzieć co się robi, bo zdarzają się niespodzianki. Sam hostuję parę stron i widzę, jakie problemy sprawia ludzikom przeniesienie dnsów.

Tu się nie ma co denerwować, jak się dobrze zmieni to będzie działać. Jak nie działa to ewidentnie ktoś coś [...] (A Twoja strona grudzinsky - u mnie nie działa)

Swoją drogą:

bobek# host -t ns www.grudzinsky.co.uk
    www.grudzinsky.co.uk has no NS record
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 27-07-2010 o 23:48 Powód: proszę nie mnożyć postów.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Swoją drogą:

bobek# host -t ns www.grudzinsky.co.uk
    www.grudzinsky.co.uk has no NS record
    tak jak pisalem wczesniej.
    w DNS Managment moge podac tylko i wylacznie adres IP serwera, nic wiecej. wczesniej gdy mialem innego hostingodawce podawalem ten adres IP i wszystko smigalo jak trzeba bez zadnych problemow. musialem zmienic, bo brak MySQL uniemozliwialo postawienie nowej strony.
    jaw wpisalem NS w Manage Serwer Names i podalem IP serwera to strona wogole nie dzialala...hosting juz wykupiony na nowym serwerze w UK wraz zdomena. zobaczymy jak to bedzie dzialac

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów