Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Exclamation Shared IP - o co chodzi?

"This IP is being shared among many domains.
    To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser."

taka wiadomosc wyskakuje mi gdy wpisuje w przegladarke adres mojej strony www.grudzinsky.co.uk
    wie ktos o co chodzi z tym? strona sie nie wyswietla. nie moge nic z nia zrobic. na kompie zony dziala, a u mnie nie.
    mamy router wifi z haslem dostepu. inne strony dzialaja normalnie, moge sie zalogowac na serwer, do panelu administracyjnego serwera.

pomozecie?

Domyślnie

dzieki Calme
    niestety ze mnie taki fachura IT jak z koziej (...) traba tak bardziej lopatologicznie jak by mozna bylo poprosze.

Domyślnie

Pracujesz na pececie, czy yapcu?

Domyślnie

na yapcu. ma to jakies znaczenie?

Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Obi Zobacz posta
    he he na wizytowkach bede wpisywal google translator
    a na powaznie to strona jakims cudem ruszyla. mimo to i tak jutro rano (u mnie jeszcze przed polnoca) zadzwonie do "hostongodawcy" zeby wyjasnic te sprawe raz do konca...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    he he na wizytowkach bede wpisywal google translator

+ 5 do prestizu i +7 do reputacji

Domyślnie

no dobra! zadzwonilem do hostingodawcy...zeby goscia [...] strzelil w policzek! przepraszam ale normalnie tak nigdy wczesniej nie bylem potraktowany!
    czlowiek, ktory odebral telefon nawet sie nie przedstawil, moze i jego szczescie bo bardziej by mu sie oberwalo! do sedna!
    wybieram nr
    017 8530774
    017 8630806
    jeden z dwoch. odbiera gosc. wyjasniam mu sprawe:
    - strona mi nie dziala, po wpisaniu adresu wyskakuje informacja Shared IP
    - (...) zmien DNSy
    - zmienialem i to bardziej zaszkodzilo
    - jaki login?
    - jankowals
    - DNSy nie sa przeniesione, ja tu widze jakies inne
    - tak to sa DNSy mojej domeny
    - ale powinny byc nasze
    - a panelu admina nie mam gdzie wpisac DNSow, moge za to podac adres IP serwera co tez zrobilem
    - musisz podac nasz DNSy
    - podalem IP i wasze DNSy i strona zupelnie sie wykrzaczyla, nic nie dzialalo, jak usunalem nazwy serwerow i zostawilem sam IP to strona zaczel mi dzialac.
    - musisz podac DNSy nasze to wtedy bedziemy mogli zobaczyc jaki jest blad.
    - u mnie strona dziala po usunieciu nazw serwerow
    - mi sie strona nie laduje, wyskakuje blad
    - no to oc co chodzi? u mnie dziala u was nie! jaka moze byc przyczyna?
    - piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (oznacza zakonczenie rozmowy)
    tak wygladala rozmowa z [...] "pseudo" fachowcem. kilku studentow, ktorzy pozjadali rozumy, przynajmniej tak im sie wydaje zaklada firme, o ktrej prowadzeniu pojecia bladego nie maja! jak mozna wspolpracowac z takimi ludzmi? ile jeszcze wiekow musi uplynac by mentalnosc Polakow sie zmienila? czy kazdy kto ma firme mysli, ze My jestesmy dla nich? tak to w cywilizowanych krajach nie jest! uslugi sa dla ludzi, a nie ludzie dla uslug! szczerze nie polecam hostingu w LINUXPL.COM
    przyznaje, ze szukalem czegos taniego, ale widze ze za solidnosc trzeba zaplacic i dlatego tez przenosze sie na uslugi cywilizowanego hostingodawcy, ktory zapewni mi to czego oczekuje!

no i od razu lepiej mi sie zrobilo ulzylo mi
    zaraz tez do wlasciciela tego "burd**u" zadzwonie i powiem jak zostalem potraktowany
    omijajcie szerokim lukiem WWW.LINUXPL.COM
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 27-07-2010 o 23:47

Domyślnie

wątek hostingowy był już ja netmark mam nie narzekam jest git
    Ostatnio edytowane przez Obi ; 26-07-2010 o 14:58 Powód: netmatk ==> netmark
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów