Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Rzepakowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rzepakowo

Pierwszy i ostatni rzepak jaki udało mnie się ustrzelić .

Zapraszam i dziękuję .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

bardzo fajnie sie wszystko komponuje , swietnie pokazany rzepak

Oszczędny w słowach Awatar helopawelo
    Miasto
    Ustka -> Derby UK

Domyślnie

wszystkie zdjęcia z rzepakiem które widziałem do tej pory kojarzyły mi się z żółtym kolorem, który tak lubię

Domyślnie

Bardzo dobre....kolory jak na Majorce

Domyślnie

podchodzę do tej foty już któryś raz i nie wiem co napisać - najprosciej będzie tak, nie pasuje mi tutaj kolorystyka pierwszego planu natomiast same plany sa bdb

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    podchodzę do tej foty już któryś raz i nie wiem co napisać - najprosciej będzie tak, nie pasuje mi tutaj kolorystyka pierwszego planu natomiast same plany sa bdb
    Mam to samo!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

I ja mam podobne odczucia
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Może i kolor pierwszego planu nie pasuje, niemniej jednak rzepak przed cięciem tak wygląda w promieniach wschodzącego/zachodzącego słońca. Wiem coś o tym, byłem dzisiaj na polu rzepaku i nie zrobiłem zdjęcia bo mi kolor nie pasował.....
    A tak na poważnie było po prostu za wcześnie, w pełnym słońcu roślinki te nie prezentują się najlepiej.
    Fachowo pozarządzałeś planami, kolor rzepaku też mi nie przeszkadza. W sumie to nawet się dziwię, że tak ładnie dał się pokazać.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

No muszę się pod tym podpisać
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Dzięki .

Co do koloru pierwszego planu, czyli rzepaku, to po części macie rację, ale robiąc kilka ujęć tej sceny pod
    różnym kątem padania światła, za każdym razem wychodził inny kolor tego rzepaku.
    Uznałem, że to ujęcie najbardziej pokazuje to co wtedy widziałem o tej porze dnia.
    Pozdro. Wojtek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów