Jeden ze slabszych w twoim wydaniu.
Szukaj
Jeden ze slabszych w twoim wydaniu.
Witam
ja jestem słabo focący, ale przegladając Wasze fotki
staram się czegoś nauczyć/podpatrzeć
to takie info... usprawiedliwienie mej poniższej wypowiedzi
mnie się podobają te zdjęcia
bez względu na błędy/uwagi jakie wyczytałem
jednak pozwolę sobie na kilka słów od siebie
proszę nie traktować ich zbyt powaznie - bo podkreślam ... ja się słabo znam
wydaje mnie się, że tę konkretna modelkę powinieneś fotografować z niższej perspektywy
bo focąc z 'wysoka - skróciłeś jej optycznie nogi (szczególnie ja to widze na zdjęciu 1 po prawo)
a na 5 jest moim zdaniem tak jak powinny jej nogi wyglądać
bardzo fajnie wyszło zdj. 3 szczególnie mnie się podoba korelacja barwy jej powiek i kwiatków, które trzyma
natomiast w 4 to juz nie jest TO ... jakoś niby dynamicznie... ale tak jakby statycznie ... nie wiem jak to nazwać - ale mnie coś 'nie gra'
z B&W mnie się 9 wyjątkowo podobuje ... jakoś tak spokojnie... naturalnie to wyszło
no to tyle... proszę nie brać za bardzo mojego pitulenia na serio ... ja się uczę![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 28-07-2010 o 12:12 Powód: pis. (Jej->jej)
D90 + N18-105VR + N28-105Makro i stary F70
Pozdrawiam i Dobrego Światła Życzę - Andrzej
9 najlepsza...reszta na poziomie;
"remiksson" przyzwyczaił mnie do lepszego standardu-może to faktycznie brak czasu o którym piszesz miał na to wpływ...
FX
Obiektywnie: Zgadzam się z poprzednikami (ich zarzutami)... nie żeby było źle, ale pokazywałeś znacznie lepsze zestawienia, w których cała seria trzymała wysoki poziom. Tak to jest, że do dobrego się szybko przyzwyczaja. Tutaj niestety kadry bardzo ucierpiały ze względu na brak odpowiedniego światła. Tragedii jednak nie ma i Marcie powinny się podobać. Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami