Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Jeden ze slabszych w twoim wydaniu.

Oszczędny w słowach Awatar andreo
    Miasto
    Łódź
    Wpisów
    1

Domyślnie

Witam
    ja jestem słabo focący, ale przegladając Wasze fotki
    staram się czegoś nauczyć/podpatrzeć
    to takie info ... usprawiedliwienie mej poniższej wypowiedzi

mnie się podobają te zdjęcia
    bez względu na błędy/uwagi jakie wyczytałem

jednak pozwolę sobie na kilka słów od siebie
    proszę nie traktować ich zbyt powaznie - bo podkreślam ... ja się słabo znam

wydaje mnie się, że tę konkretna modelkę powinieneś fotografować z niższej perspektywy
    bo focąc z 'wysoka - skróciłeś jej optycznie nogi (szczególnie ja to widze na zdjęciu 1 po prawo)
    a na 5 jest moim zdaniem tak jak powinny jej nogi wyglądać

bardzo fajnie wyszło zdj. 3 szczególnie mnie się podoba korelacja barwy jej powiek i kwiatków, które trzyma
    natomiast w 4 to juz nie jest TO ... jakoś niby dynamicznie... ale tak jakby statycznie ... nie wiem jak to nazwać - ale mnie coś 'nie gra'

z B&W mnie się 9 wyjątkowo podobuje ... jakoś tak spokojnie... naturalnie to wyszło

no to tyle... proszę nie brać za bardzo mojego pitulenia na serio ... ja się uczę
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 28-07-2010 o 12:12 Powód: pis. (Jej->jej)
    D90 + N18-105VR + N28-105Makro i stary F70

Pozdrawiam i Dobrego Światła Życzę - Andrzej

Domyślnie

9 najlepsza...reszta na poziomie;
    "remiksson" przyzwyczaił mnie do lepszego standardu-może to faktycznie brak czasu o którym piszesz miał na to wpływ...
    FX

Domyślnie

Obiektywnie: Zgadzam się z poprzednikami (ich zarzutami)... nie żeby było źle, ale pokazywałeś znacznie lepsze zestawienia, w których cała seria trzymała wysoki poziom. Tak to jest, że do dobrego się szybko przyzwyczaja. Tutaj niestety kadry bardzo ucierpiały ze względu na brak odpowiedniego światła. Tragedii jednak nie ma i Marcie powinny się podobać. Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów