Szukaj
No faktycznie jest krzywe faktycznie jest przepał tylko u mnie największy jest w środkowej części kadru. Dzięki za krytykę , co do pogody to faktycznie rozpogodziło się potem ale dopiero około 17 gdy już schodziłem do doliny Jaworzynki. Ogólnie byłem na Kościelcu jednak i tam były chmurki jednak może znajdę jeszcze coś do pokazania ...
Pozdrawiam Kamil
Nie przejmuj się - warunków sobie nie zamówisz do fotografowania, więc trzeba korzystać z tego co daje natura i spróbować to wykorzystaćA poziomu, kompozycji itp. to musisz po prostu pilnować zanim zrobisz "PSTRYK". Nie wierzę, że wróciłeś z jednym tylko kadrem - poszperaj po dysku i pokaż jakieś inne.
no to wszyscy juz napisali co zle a ja powiem ze ładnie skleiles, bo nie widać łączeń... ja to bym jeszcze polarka zalozyl zeby zdjac odbicie z wody i skupilbym sie na tym swiatelku ktory sie przebil na koscielcu...
generalnie jesli sie stoi pod tym stawem to przed nami są naprawde gigantyczne górzyska, ktore trudno objąc kadrem... na takiej panoramie totalnie zatraca sie ich rozmiar... no ale pokazanie rozmiaru gór to jest ta najtrudniejsza sztuka...
pozdro!![]()
Mi się podoba, szkoda tylko tego nieba. Rzeczywiście leci.
Skontaktuj się z nami