Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

No i Pani Młoda mogłaby jakoś sensowniej prawą ręką trzymać ten karabin...

Domyślnie

taki foto-żart czy zawsze wszystko musi być nadmuchane do potęgi 7 i "artystyczne" ?
    D 600 | N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700

Domyślnie

ostatnimy czasu coś sie u Ciebie psuje - z wątku na wątek coraz gorzej niestety

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    ostatnimy czasu coś sie u Ciebie psuje - z wątku na wątek coraz gorzej niestety
    To mój sprzeciw wobec tego, co skonwencjonalizowane.

Teraz trendy są: megasztuczne ziarno, kadry ciemne/mroczne, najlepiej B&W i najlepiej kiedy na 3/4 kadru jest np. ściana lub jakiś inny element (na który nastawiona jest ostrość), a młodych trzeba sobie znaleźć na zdjęciu.
    Sam takie robię, ale czasami trzeba też nabrać dystansu, więc nabieram, a oglądający jak widać - nie.
    MarcinWilk

Domyślnie

nie chodzi o to, ze zawsze ma być arthystycznie. wiekszosc z nas lubi foto-zarty, ale w dobrym wydaniu i tu jest pies pogrzebany.
    Marcinie: chodzi np. o ogniskową jaką stosujesz, deformując tym ludzi co uzyskujesz??

poza Mlodych i ogolnie caly wyraz zdjecia jest mocno kiczowate. nie wiem po to takie zdjecia robić skoro nikogo to nie śmieszy, nie zachwyca itd.

Dorabianie ideologii sobie daruj. Robisz totalną sztampę (mowie o tym zdjeciu) i twierdzisz, ze to sprzeciw wobec konwencjonalnemu podejściu: po prostu nie wiem czy masz nas za idiotów ?? Jesli zrobisz coś w opozycji to nie bedziesz musial nikomu tego tlumaczyć, a jak nie zrobisz to słowa są tymbardziej zbędne bo się pogrążasz.
    Ostatnio edytowane przez kroolik ; 23-07-2010 o 10:46
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    nie chodzi o to, ze zawsze ma być arthystycznie. wiekszosc z nas lubi foto-zarty, ale w dobrym wydaniu i tu jest pies pogrzebany.
    Marcinie: chodzi np. o ogniskową jaką stosujesz, deformując tym ludzi co uzyskujesz??

poza Mlodych i ogolnie caly wyraz zdjecia jest mocno kiczowate. nie wiem po to takie zdjecia robić skoro nikogo to nie śmieszy, nie zachwyca itd.

Dorabianie ideologii sobie daruj. Robisz totalną sztampę (mowie o tym zdjeciu) i twierdzisz, ze to sprzeciw wobec konwencjonalnemu podejściu: po prostu nie wiem czy masz nas za idiotów ?? Jesli zrobisz coś w opozycji to nie bedziesz musial nikomu tego tlumaczyć, a jak nie zrobisz to słowa są tymbardziej zbędne bo się pogrążasz.

Każdy ma swoje zdanie, dlatego nie zamierzam nikogo przekonywać do swoich racji i dyskusję na tym zakończę.
    Dla tych, którzy chcą zobaczyć nieco więcej z tego ślubu - zapraszam na bloga
    Ostatnio edytowane przez mswilk ; 23-07-2010 o 11:21
    MarcinWilk

Domyślnie

Mysle, ze jesli Twoje racje są mocne, zasadne itd- to zawsze warto się tym podzielić,
    oczywiscie: kazdy patrzy ze swojego pkt widzenia, ale zdjecia zawsze można w miare obiektywnie ocenić chyba że są artystyczne i wtedy grunt jest bardzo śliski.
    tutaj - chyba pelna zgoda- ze ani sie nie siliłeś na artystyczną fotografię, ani ona taką nie jest- wiec tym bardziej łatwiej to wsadzić w jakąś szufladkę i pogadac o tym w logiczny sposob.
    Ostatnio edytowane przez kroolik ; 23-07-2010 o 11:22
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

popatrzyłam drugi raz i wydaje mi się, że o ile pan młody był zachwycony pomysłem o tyle panna młoda już mniej
    D 600 | N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów