Kolory trochę dziwne ale gleba była z jakąś gliną.
Proszę o uwagi i porady .Pozdrawiam
Szukaj
Kolory trochę dziwne ale gleba była z jakąś gliną.
Proszę o uwagi i porady .Pozdrawiam
Myślę, że pod względem kompozycji wypadło poprawniekadrowo trochę nieciekawie, zabraklo ciekawszego światła i nieba. Widać progres w obróbce
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Dzięki za uwagi, z obróbką to jeszcze długa droga przede mną , a do tego zdjęcia to nie wiedziałem jak się zabrać bo było takie szare ,ale spodobała mi się ta droga biegnąca gdzieś tam.
Pozdrawiam
Artur dobrze pisze - podepne sie![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Tak, Artur powiedzial wszystko.
Panie Marianie, probujemy dalej...![]()
Kadr nienajgorszy jest.
Jednak szaro, buro i do d... jest.
Nie no, żarty oczywiście, po prostu brakło trochę lepszego światła. Ale powiem Ci, że i z tego małego jpga można coś tam wydobyć. Myślę, że miejscówka całkiem ciekawa jest. Cóż pozostaje, zaczaić się na lepsze światełko i ciekawe niebo, no i koniecznie z inną f.
A na końcu piękny efekt proszę nam tutaj zaprezentować. Czekamy
!
A ja tu widzę mega zafarb na drodze zlewającej się kolorystycznie z resztą. Kadrowo zamysł widać ale nie powiem by był on przekonujący. Światło mz było dobre, nie ma nachalnych kontrastów więc jest git. Poprostu jeszcze nie ten etap fotografowania gdzie można sobie z takim światłem poradzić, a tym bardziej w tak niekorzystnym miejscu, które moim zdaniem należy pozotsawić za sobą i szukać dalej.
mz brakło światła i tyle... gdyby troche zaświeciło to zupełnie inaczej by to wyglądałopozdrawiam
pozdrawiam, Łukasz
Skontaktuj się z nami