Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Niebieskooka .

Domyślnie Niebieskooka .

Zapraszam .

[regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

dostrzegam próbę kompozycji, zamknięcia kadru - przynajmniej dołem, bo chmury juz sie na brzegach zdjecia "zamykać" nie chcą.

Ale równiez dostrzegam wypłowiałą w ostrym słońcu zieleń, neonowy niebieski na niebie, i - powiedzmy sobie - mało atrakcyjnie potraktowany temat.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

a dla mnie to jest piękna kompozycja. Taka trochę malarska ... Nadająca się na BW i inną obróbkę. Zwłaszcza z chmur można wiele wydobyć.

Domyślnie

fakt motyw główny raczej skąpy, ale czyż zawsze musi być uderzeniowy , sam często robię takie proste fotografie bo dostrzegam w nich pewną urodę malarskiego spojrzenia, tutaj mz. jest podobnie, niby nic ale z przyjemnością się ogląda

Domyślnie

Za Jankiem... przyjemny obrazek
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Żmijko...średnio ciekawie jest..
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

zdjecie ma cos w sobie , taki czysty podlesny krajobrazik nie naruszony przez cywilizacje . Ladne niebo i stawy fajnie uchwycone w kadrze .

Domyślnie

Czy tylko ja widzę czarną kropeczkę na środku zdjęcia? Czy to wędrujący bad pixel na moim monitorze? Poza tą kropeczką bardzo przyjemny obrazek

Edit: O i w prawym górnym rogu też. Chyba masz matrycę do czyszczenia
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatusiek Zobacz posta
    Czy tylko ja widzę czarną kropeczkę na środku zdjęcia? Czy to wędrujący bad pixel na moim monitorze? Poza tą kropeczką bardzo przyjemny obrazek

Edit: O i w prawym górnym rogu też. Chyba masz matrycę do czyszczenia
    Ja widzę chyba 2 ptaki oraz jakby kropla wody na szkle w prawym górnym. Myślę, że w tym wypadku nie jest to matryca.

Co do wypłowiałej zieleni to ja takowej tu nie widzę, ot naturalne kolory zielska (dobrze, że nieprzesaturowane). Kompozycyjnie nie jest źle, jakiś zamysł widać. Więc reasumując jest w sumie poprawnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów