Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    mcraulse
    Gość

Domyślnie Naprawa Nikona d70

Dokońca niewiedziałem gdzie ten temat umieścić, a więc prosze admina o zmienienie miejsa jeka nie jest dobre.

Spadł mi nikon d70 z obiektywem 500mm i udeżając o ziemie obiektyw wypadł lekko odrywając to srebrne "zapięcie". Było one do ,połowy wyrwane więc zaniosłem do Nikonowskiego serwisu na ul. Postępu. Powiedzieli mi tam że podadzą mi cenę dopiero za 1 mieśiąc!!!! Pogodziłem się z tym, ale mam do was pytanie ile taka naprawa moze kosztować??

Pozdrawiam

Domyślnie

Ciężko powiedzieć ale raczej trzeba było się spytać ile sobie zażyczą za wykonanie
    tej wyceny ?
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

1 miesiac
    Ciekawe jak wyglada procedura przygotowania tekiej wyceny. Moze robia ja specjalisci w Japonii? Sposob traktowania klientow jest po prostu straszny! Czy po takich doswiadczeniach klient wybierze Nikona kupujac kolejny aparat?
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

może to tak długo trwa bo czekają za dawcą ?
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

mcraulse
    Gość

Domyślnie

Mnie tam powiedzieli że to tak długo bo taki kres. Ale można by by ło sie pośpieszyć!!

Domyślnie Re: Naprawa Nikona d70

Cytat Zamieszczone przez mcraulse
    Spadł mi nikon d70 z obiektywem 500mm i udeżając o ziemie obiektyw wypadł lekko odrywając to srebrne "zapięcie".

['] [']
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Ale nie spadł na nogę ???
    Pozdrawiam

mcraulse
    Gość

Domyślnie

irekka, nie

Domyślnie

Oj nieładnie ludkowie nieładnie się z Kolegi nabijacie a pomyślcie co by Wasze serduszka zdrobiły jak by się Wam ony przypadek i nieszczęście przydażyło.

napewno będzie dobrze! za miesiąc będziesz miał korpusik jak nowy

I hope
    ale o co chodzi?

Domyślnie

tylko miesiac ... po 2 miesiacach moze laskawie wycenia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów