Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Domyślnie

koszulki to najlepiej z usa przez ebay
    tam jest odwrotnie niz u nas, ja normalnie nosze xl bo lubie luzne ciuchy
    a w xl z us to sie moge utopic

Domyślnie

Niestety nasze spoleczenstwo jeszcze nie dorosla do roznic wizualnych.
    Niestety reklamy/dizaly promocji/marketingu tak rozkrecily symbol "piekna" szczuplych i ladnych ze teraz to co za chude czy za grube juz jest dziwactwem.
    Boli - ale coz - nie pamieta wol jak cieleciem byl.
    Najsmieszniejsze jest to ze ci co mnie kiedys w dziecinstwie wysmiewali za wage teraz sa duzo wieksi odemnie (chodzi o brzuszek nie o posture) - ze teraz ciezko im sie smiac.
    To samo z dziewczynami - te co sie smialy - teraz placza bo albo sa za chude albo maja nadwage.
    Facet z nadwaga sobie poradzi - a kobieta?
    ----
    Reasumujac - jest wqiele sklepow ktore od czasu do czasu maja duze rozmiary.
    Np. Reserved - niby sklep mlodziezowy - a sam kupilem troche ciuchow na mnie a byly rowniez i wieksze.
    Nawet marynarke na siebie dostalem co nie zawsze jest latwe i widzialem marynarki w rozmiarach 60 i 62
    Bigstar ma duze spodnie - rowniez znajdziesz we Wranglerze - no niestety ceny juz sa triszku wieksze. - ja korzystam z Outletow - troche taniej.
    I tak jak mowia inni - w Bydgoszczy sprobuj znalezc centrum handlowe odziezowe - choc nie slyszalem o takim.
    Sadze ze jalblizej ci bedzie do Trojmiasta badz Poznania.
    Ostatnio edytowane przez prezio ; 20-07-2010 o 22:32
    Nikus DeTrzysta'S i szklarnia z owocami Sigmusia i Nikusia oraz malutkiej Tokinki - do tego blyszczyk na 9setce

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Panowie a koszulki takie by w rozmiarze miały pod pasem minimum 135 cm ??
    i nie były to odrażające proste polówki/tshirty białe jak na wf

Przyznam, że z "markowych" nie widziałem nic w takim rozmiarze ( strzelam, że to jakieś 5xl będzie po naszemu )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta
    Panowie a koszulki takie by w rozmiarze miały pod pasem minimum 135 cm ??
    i nie były to odrażające proste polówki/tshirty białe jak na wf

Przyznam, że z "markowych" nie widziałem nic w takim rozmiarze ( strzelam, że to jakieś 5xl będzie po naszemu )
    Ostatnio w Reserved widzialem koszulki ja mam w klacie 120-125 i na mnie wisialy jak worke - byly bardzo duze i ladne - i nie ukrywam ze byly ladne i tanie bo Reserved mial ostatnio wiele promocji chyba za 45 PLN mialem 2 koszulki
    Nie ma ich tam wiele ale czasami sie zdarzaju potezne rozmiary.

A i ostatnio w Maximusie w Wawie widzialem duuuuuuze rozmiary bluzek i koszul
    Nikus DeTrzysta'S i szklarnia z owocami Sigmusia i Nikusia oraz malutkiej Tokinki - do tego blyszczyk na 9setce

Domyślnie

tomek-GL przeciez juz Ci pisalem
    http://clothing.shop.ebay.com/Mens-C...=p3286.c0.m282
    3xl to 61 cali x 2,54 cm

Domyślnie

Bardzo dziękuję za liczne odpowiedzi. Widzę, że nie tylko ja mam problem z zakupami... Szczególnie koledze login za linki do sklepów allegrowych - zawsze to miło jak ktoś poleci...
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

najlepsze jest to że teraz ogólnie z rozmiarówką w sklepach jest tragicznie. Ostatnio byłem zmuszony kupić sobie kurtkę na lato w rozmiarze XL i skracać rękawy, bo w klacie wszystkie inne za ciasne (170 wzrostu, 106 cm w klatce). Jeżeli chodzi o spodnie to też masakra bo poniżej 200 zł to nie kupi się nic. A o koszuli do chodzenia na co dzień to można zapomnieć bo cholerny rękaw nawet przez ramię nie chce przejść...
    Niestety obecnie jest trend na wychudzonych, zniewieściałych, wyglądających na miłośników przysiadów, facetów. Oczywiście panowie też to nie jest wymówką żeby własnego penisa oglądać tylko przy pomocy lusterka Sam schudłem i wiem że jest to wykonalne.

Domyślnie

Wiem, że to nie jest odpowiedź na pytanie ale czy nie lepiej zamiast szukać XXXXL schudnąć?
    Jeszcze w marcu ważyłem przy 1.87 120 kg, teraz waga wskazuje 96 kg. Dzięki temu ciśnienie spadło drastycznie, kondycja się poprawiła

Pod rozwagę

pozdrawiam

PS. Moim sukcesem był bardzo dobry dietetyk
    FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2

Domyślnie

Wszystko jest wykonalne - sam schudlem 20 kg i jeszcze planuje kolejne 15 - ale nie bez przesady - organizm tez trzeba szanowac i jak ktos za szybko cos zrobi to pozniej wraca jak boomerang -
    A fakt faktem - pomoc jest potrzebna na tu i teraz

Cytat Zamieszczone przez acidjazz Zobacz posta
    Wiem, że to nie jest odpowiedź na pytanie ale czy nie lepiej zamiast szukać XXXXL schudnąć?
    Jeszcze w marcu ważyłem przy 1.87 120 kg, teraz waga wskazuje 96 kg. Dzięki temu ciśnienie spadło drastycznie, kondycja się poprawiła

Pod rozwagę

pozdrawiam

PS. Moim sukcesem był bardzo dobry dietetyk
    Moim rowniez - i nie bylo wyrzeczen
    Bylo 132 - jest 112 i ma byc 96 (wzrost 180)
    I fakt faktem - kondycja lepsza - w miedzyczasie tz rzucilem palenie po 20 latach nalogu
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-07-2010 o 00:00 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

skejtszopy - spodnie, koszule - timberland i ecko.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów