Ja zazwyczaj, gdy znajdę info, które może być pomocne komuś, przy okazji umieszczam je na forum.Zamieszczone przez slawek-
![]()
Z tego co czytam, to gruntownie przetestowałeś te wszystkie narzędzia, więc polegam na Twojej wiedzy.
Moim zamiarem nie jest udowadnianie wyższości jednych świąt nad drugimi ale podsunięcie informacji o oprogramowaniu które akurat może się komus przydać - czasem to co komuś wydaje się do kiepskie inny uważa za b. dobre - bo mu akurat pasuje![]()
Ja jestem tylko średnio zaawansowanym amatorem ale dobrze wiedzieć, jakie narzędzia istniejąZamieszczone przez slawek-
![]()
No to mają niezły problem, szczególnie, że w tym tempie muszą mieć niezwykle rozwiniętą percepcję żeby zauważyć coś na tych zdjęciach.Zamieszczone przez slawek-
![]()
A do przeglądania, wystarcza P133 z 2 MB kartą (bo robi się to w niższych rozdzielczościach), no chyba, że chodzi o obróbkę ale to już inna sprawa. No ale jeżeli są zawodowcami, to powinni pomyśleć o zmianie platfory na lepszą - w końcu stać ich na to, bo to zawodowcy![]()
I jest to bardzo dobry i szybki program, chociaż wolę Irfana, a do komercyjnych zastosowań myślę ale tylko z wieści z forum, że Nikon Capture chyba został optymalnie przeznaczony - ale jak na razie to się uczęZamieszczone przez slawek-
![]()
POzdro!![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami