a moze ? Yamaha E-330 ?
Szukaj
a moze ? Yamaha E-330 ?
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Głośniki w Pianocraft'ach są OK, wystarczy zastąpić kable lepszymi, nie koniecznie drogimi.
X-T10, XF35, XF18-55, MK320
no właśnie - wszystko zależy do jakiej muzyki ...
to co napisałem wcześniej - zabrać ze sobą ulubione płyty cd i pochodzić po sklepach ....
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Dokładnie. Tylko, że często klient który nie rokuje na wydanie 10 000 za klocek to nie klient i ciężko doprosić się o pomoc. Czasem jak proszę o demonstrację jakiegoś sprzętu to odnoszę wrażenie, że sprzedawcy mają jakiś wrodzony lęk przed odpakowywaniem pudeł. Nie wiem, może boją się potem składania tych styropianów czy co? No cóż, co kraj to obyczaj...
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Nawet się nie zastanawiaj tylko Yamaha Pianocraft, sam używam E700.
Psycho, dzieki za trzymanie reki na pulsieFaktycznie budzet mam jaki mam, i nie zamierzam wydac wiecej, nawet biorac sprzet na proponowane raty.
Na chwile obecna rozwazam:
Sony http://www.sony.pl/product/hfs-cd-mu...TechnicalSpecs
Philipsa http://www.philips.pl/c/sprzet-audio/mcm770_12/prd/
Yamaha http://www.ceneo.pl/2105233
d700
no to tak jak i rsz będę obstawał, żebyś się wybrała z płytkami ulubionej muzyki do jakiegoś sklepu i posłuchała.
wybierz, to które najlepiej dla ciebie brzmi.
jak już wybierzesz, to kupić możesz gdzie mają najtaniej.
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Zuzus, zwróć uwagę na propozycję kolegi rsz, czyli wieżyczkę jvc z drewnianym głośniczkiem. Słuchałem tego mikruska u znajomych i byłem bardzo zdziwiony jakością i głębią dźwięku jakie to z siebie wydaje. Wspomniany Philips i Sony również bardzo dobrze daje sobie radę o czym pisałem w wątku o wyborze sprzętu dla małego "komunisty"
Poza tym szczerze wątpię abyś podczas odwiedzin w jakimś elektro markecie z własną płytką i prośbą o odsłuch kilku mieżyczek za ok tysiąc zł została potraktowana poważnie. Wybacz ale znam to z autopsji, potwierdzają to również przedmówcy...
Nikt nie będzie Ci ustawiał na wolnej przestrzeni 3-5 zestawów obok siebie żeby je w podobnych warunkach porównać bo nie ma na to czasu/ochoty a żeby było kulturalniej to powiedzą Ci, że ekspozycja na to nie pozwala lub nie ma miejsca
Wtedy do dupy takie porównania skoro jedna stoi na wysokości kolan, druga wciśnięta między inne na wysokości głowy a jeszcze inna wmontowana w stałą ekspozycję i zabudowana półkami...
kupowałem tak przed paroma dniami wspomnianą yamaszkę i chciałem porównać tylko z zestawem quadrala ale po dyskusjach z durnymi sprzedawcami a także znając yamaszkę z wcześniejszych odsłuchów wziąłem ją bez porównań.
Nie mniej jednak życzę powodzenia![]()
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Nowart masz zupelna racje mowiac, ze klient, ktory planuje kupic sprzet za tysiaka to nie klient godny zabiegania. Co innego pewnie by bylo jakbym przyszla tam po sprzet za 5k.
Mysle, ze wszystkie upatrzone przeze mnie wieze sa na podobnym poziomie zarowno cenowym jak i jakosciowym 'dzwiekowym', wiec teraz pozostaje kwestia wyboru chyba tego ktory mi najbardziej odpowiada wygladem/przyciskami/pokretlami/kolorem.
Nem, powoli sklanialam sie ku pianocraftcie mikro, a Ty mi teraz tutaj piszesz, ze Philips (ktory jednak bardziej mi sie podoba) tez jest niezly.. Hmm![]()
Ide dzis jeszcze do RTVeuroAGD gdzie maja zarowno yamahy i philipsy i mam nadzieje, ze cos wybiore.
d700
Skontaktuj się z nami