Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: mostek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meggido Zobacz posta
    A mnie się podobają 2 i 5, bo kolejowe.
    Jaka jest szansa na zdjęcia z kolejowymi klimatami? Amerykańskie koleje są niesamowitymi maszynami.
    Mi też się podobają, bo kolejowe.
    To są pierwsze fotki kolejowe jakie widziałem na tym forum
    Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
    D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
    moje pstryki

Domyślnie

A ja się nie zgodzę,że nieciekawe.Nie wszędzie trzeba szukać na siłę "artyzmu".To obiekt ciekawy sam w sobie i tyle.Poza tym do takich obiektów często nie ma jak podejść.
    Najsłabsza 3.,bo brak szczegółów w cieniach.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Gdybys na 3 mial chmury z 2 byloby ciekawiej (imho)
    3: Wielki most zbudowany przez robotnikow zjadajacy kapitalistyczne wiezowce
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meggido Zobacz posta
    A mnie się podobają 2 i 5, bo kolejowe.
    Jaka jest szansa na zdjęcia z kolejowymi klimatami? Amerykańskie koleje są niesamowitymi maszynami.
    Meggido, narazie bawie sie z mostami kolejowymi ,i z maszynami jako takimi nie mam nic ciekawego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Wyszło mało ciekawie. I nie chodzi tu nawet o obróbkę. Nie podoba mi się generalnie podejście do tematu. Chciałeś pokazać most więc ustrzeliłeś go z lewa, z prawa, na wprost. Jest po prostu cholernie nudno. Czy to miały być zdjęcia dokumentacyjne? Chyba nie. A tak wyglądają. Nie zawsze głowny motyw warto pokazać w całości. Może warto było podejść bliżej. Poszukać jakiegoś fajnego układu kratownic i pokazać ich kawałek tylko. Może warto było pokazać kratownice na tle tych drapaczy chmur w dali. Ale też jakis fragment. A jeśli sam most to może z jakiejś ciekawszej perspektywy. Nie wiem czy dało sie podejść bliżej ale gdyby tak to warto. Może jakaś zabawa GO.
    Teraz, wybacz, ale nie ma w tych zdjęciach czegoś.. fajnego. Jakiegoś pazura. Jest nudno.
    Woda, zgadzam sie z toba ze moze byc nudno, nawet bardzo jesli kogos temat nie interesuje, czy mjaly byc dokumentacyjne? Chyba tak ,chcialem pokazac konstrukcje ,sposob podnoszenia i okolice w jakiej sie znajduje, niestety zachodniej strony jeszcze nie rozpracowalem jak podejsc ale moze to i lepiej bo mozna by bylo usnac

Domyślnie

3 dalem ze wzgledu na jachty ktore sie przeciskaja od mostu do mostu caly dzien (maja zeglaze cierpliwosc ) niestety robione w samo poludnie. Reed podoba mi sie twoje spojrzenie
    Dzieki wszystkim za poswiecenie chwili.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów