Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    Bartymeusz7
    Gość

Domyślnie Mój pierwszy raz...

Od jakiegoś czasu obserwuję to forum i z bardzo dużym stresem w końcu postanowiłem coś wkleić.

Wielka prośba do Was zacnych fachowców o wszelakie porady.

Dziękuję.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Ładny kadr,ale mam wrażenie że jakieś szaro szare to b&w.Masz może kolor?

Domyślnie

Witaj!

Bardzo fajny kadr choć chyba wolałbym wersje kolorową bo ta konwersja do b&w nie przemawia do mnie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Linia ostróg prowadzi do nikąd i dodatkowo na sam kraniec zdjęcia.

Domyślnie

Takie B&W niestety do mnie nie przemawia, ale chetnie zobaczylbym wersje RGB
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

a mi się podoba. ładny kadr, obróbka mi się podoba.
    zdradź tajemnicę z którego miejsca robiłeś te zdjęcie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JSB Zobacz posta
    Linia ostróg prowadzi do nikąd i dodatkowo na sam kraniec zdjęcia.
    I to jest najsłabsza strona foty, a szkoda bo reszta wygląda nieźle. Dobrze wymemłana woda prezentuje się przekonująco, ostrość cacy. BW może troszkę niezdecydowane, ale nigdzie nie jest powiedziane, że pierwsza fota na forum musi wywalić wszystkich z butów. Ogólnie jest OK i źle się Twojej foty nie ogląda.

Ps. Miałeś "opiekę", czy to czasami nie wieszcz?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Również poproszę o kolor, przy takim pustym niebie ciężko zrobić interesujące bw, dodatkowo myślę, że na dole można jeszcze sporo przy konwersji pokombinować, teraz jest szarawo.

Domyślnie

najważniejsze to się nie zrażać mz. kadr dość ciekawy, inny, bo okolice Torpedowni ciekawie pokazać jest sztuką, tyle już było zdjęć z tego miejsca - b/w jak już wspomniano trochę zbyt mało zróżnicowane mam na myśli akcenty, popatrz raz jeszcze na te fotografię i sam zadaj sobie pytanie czy elementy nie są w zbyt szarej jednolitej tonacji

pozdrawiam

Bartymeusz7
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Takie B&W niestety do mnie nie przemawia, ale chetnie zobaczylbym wersje RGB

Cytat Zamieszczone przez crisder Zobacz posta
    a mi się podoba. ładny kadr, obróbka mi się podoba.
    zdradź tajemnicę z którego miejsca robiłeś te zdjęcie?
    Gniot robiony na oksywskiej plaży. Kiedyś teren szczelnie ogrodzony przez wojsko.Teraz jak najbardziej dostępny dla wszystkich. Jak coś wytłumaczę jak dotrzeć w to miejsce na priv...

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    I to jest najsłabsza strona foty, a szkoda bo reszta wygląda nieźle. Dobrze wymemłana woda prezentuje się przekonująco, ostrość cacy. BW może troszkę niezdecydowane, ale nigdzie nie jest powiedziane, że pierwsza fota na forum musi wywalić wszystkich z butów. Ogólnie jest OK i źle się Twojej foty nie ogląda.

Ps. Miałeś "opiekę", czy to czasami nie wieszcz?
    Hehe.A wiesz,że poznałem takiego jednego miłego gościa na plaży w Rewie.Namówił mnie żebym pooglądał prace innych gości którz znają się na rzeczy.Tak patrzę i zadziwiająco jesteś do niego podobny...
    (Dzięki za porady na priv)

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    najważniejsze to się nie zrażać mz. kadr dość ciekawy, inny, bo okolice Torpedowni ciekawie pokazać jest sztuką, tyle już było zdjęć z tego miejsca - b/w jak już wspomniano trochę zbyt mało zróżnicowane mam na myśli akcenty, popatrz raz jeszcze na te fotografię i sam zadaj sobie pytanie czy elementy nie są w zbyt szarej jednolitej tonacji

pozdrawiam
    Patrzę i odpowiadam sobie na pytanie.
    Są! I to jak cholera...
    Obróbka u mnie leży i mam nadzieję ,że się czegoś od Was czegoś nauczę.
    Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za cenne wskazówki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów