Szukaj
Ładny kadr,ale mam wrażenie że jakieś szaro szare to b&w.Masz może kolor?
Witaj!
Bardzo fajny kadr choć chyba wolałbym wersje kolorową bo ta konwersja do b&w nie przemawia do mnie.
Linia ostróg prowadzi do nikąd i dodatkowo na sam kraniec zdjęcia.
Takie B&W niestety do mnie nie przemawia, ale chetnie zobaczylbym wersje RGB![]()
a mi się podoba. ładny kadr, obróbka mi się podoba.
zdradź tajemnicę z którego miejsca robiłeś te zdjęcie?
I to jest najsłabsza strona foty, a szkoda bo reszta wygląda nieźle. Dobrze wymemłana woda prezentuje się przekonująco, ostrość cacy. BW może troszkę niezdecydowane, ale nigdzie nie jest powiedziane, że pierwsza fota na forum musi wywalić wszystkich z butów.Ogólnie jest OK i źle się Twojej foty nie ogląda.
Ps. Miałeś "opiekę", czy to czasami nie wieszcz?![]()
LED ZEPPELIN
najważniejsze to się nie zrażać mz. kadr dość ciekawy, inny, bo okolice Torpedowni ciekawie pokazać jest sztuką, tyle już było zdjęć z tego miejsca - b/w jak już wspomniano trochę zbyt mało zróżnicowane mam na myśli akcenty, popatrz raz jeszcze na te fotografię i sam zadaj sobie pytanie czy elementy nie są w zbyt szarej jednolitej tonacji
pozdrawiam![]()
Gniot robiony na oksywskiej plaży. Kiedyś teren szczelnie ogrodzony przez wojsko.Teraz jak najbardziej dostępny dla wszystkich. Jak coś wytłumaczę jak dotrzeć w to miejsce na priv...
Hehe.A wiesz,że poznałem takiego jednego miłego gościa na plaży w Rewie.Namówił mnie żebym pooglądał prace innych gości którz znają się na rzeczy.Tak patrzę i zadziwiająco jesteś do niego podobny...
(Dzięki za porady na priv)
Patrzę i odpowiadam sobie na pytanie.
Są! I to jak cholera...
Obróbka u mnie leży i mam nadzieję ,że się czegoś od Was czegoś nauczę.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za cenne wskazówki.
Skontaktuj się z nami