Szukaj
Nieodpowiednia pora dnia... kadr troche chaotyczny, nie do konca przemyslany...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-07-2010 o 13:48 Powód: orto. ("haotyczny")
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Troszkę przypomina mi Regent's Canal w Londku. Wybierz się w okolice Little Venice - fajnie tam może być teraz o tej porze roku![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
wiesz co bym tylko poprawił w tej fotografii, odsaturował kolor chmur bo wpadaja w żółty, a poza tym fajna widokówka![]()
Balans bieli i będzie git.O dziwo może być z tym drutami i będzie OK.Balans bieli do poprawki.Zielenina zbyt nasycona.
Czy jeśli nie mam papierocha między dwoma palcami lub w gębie to wyglądam niepoważnie ?
Łooojezuu, kto to odkopał?
No to teraz Sebastianie będę zwał Cię "archeologiem"Kadrowo wolałbym sie obrócic w prawo ale za zieloną barką jakiś paskudny transformator i śmieci wszelakich, pełno było. Kadr treningowy bardziej do cwiczen z obróbki. Ale chyba się nie obędzie bez skorzystania z Twojej propozycji odnośnie szkolen.
Janku- Pan to masz zawsze miłe słowo dla każdego-dzięki serdeczne.
Bartku- wczoraj wybrałem się do Little Venice - pogoda a własciwie niebo zatrzymało puszkę w torbie. Zresztą tamte rejony chyba wolę jesienią
D80-może tytuł niefortunnie sformułowany-całośc ,a nie tylko barki miała byc landrynkowa. Co do balansu bieli nie dyskutuję bo obrabiam na nieskalibrowanym laptoku. Chyba trzeba go bedzie wraz z właściwościami w stopce umieścic
Dzięki wszystkim za uwagi.
Skontaktuj się z nami