Szukaj
Bonus kozak nie powiem, że nie
Reszta natomiast też fajna!
Nieogarnione jeszcze D200 + niewykorzystywane w pełni szkło.
Mam nadzieje ze Bonus to ty - 100% Gwarancji![]()
Nikus DeTrzysta'S i szklarnia z owocami Sigmusia i Nikusia oraz malutkiej Tokinki - do tego blyszczyk na 9setce
Do mnie nie przemawiają - nietrafiona ostrość, kadr takie sobie, doświetlenie bez szału, odnosi się wrażenie, że lampa wbudowana paliła. Czwórka byłaby okej, gdyby nie brak ostrości, reszta nijak na moje oko.
mam wrażenie że brak tym zdjeciom ostrości. po 1 zdjęciu myślałem ze bedzie ciut lepiej pozdrawiam
bonus to nie ja :P
dzięki za uwagi
a co do ostrości to faktycznie troche jej mogło uciec przy skalowaniu bo chyba zapomniałem wyostrzyć, ale bez przesady, DH to szybki sport a nie chciałem kompletnie mrozić ruchu, na dodatek wszystko robione 85mm na F1,8-2,0 więc przy bardzo bardzo małej głębi. Ostrości gdzieś tam są, może nie w idealnym miejscu ale nie nachalne i wystarczy się przyjrzećjedynka może faktycznie przesycać tą kwestię, ale za znakiem jest dużo przestrzeni i takie sprawia wrażenie ostrości, ale co ja się tam znam :]
Blumarine - zdaję sobie sprawę z tego, że przy takim szkle i zdjęciach z takiej odległości głębia jest malutka, ale np. takie zdjęcie numer 4 - ostrość jest na amorku, powinna być na twarzy, wtedy by się to prezentowało lepiej. Nie mówię, że to łatwe, ale osiągalne![]()
OK, poprawie sie, obiecuje![]()
ale pierwsze masz ostrepozdrawiam
Dobra kolorystyka, czuć dynamiczny przejazd. 85mm nie bardzo nadaje się do sportu. Znam ten ból.
Pozdrawiam
Janusz
Skontaktuj się z nami