Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: PePeDeHa

Domyślnie PePeDeHa

..czyli Downhill, edycja Pucharu Polski w Wierchomli 4 Lipca.
    Wiem, wiem.. temat oklepany, ale cóż.. u mnie nic się ciekawego ostatnio nie dzieje.. :]

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9. i bonusik

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kraków\Frankfurt am Main

Domyślnie

Bonus kozak nie powiem, że nie
    Reszta natomiast też fajna!
    Nieogarnione jeszcze D200 + niewykorzystywane w pełni szkło.

Domyślnie

Mam nadzieje ze Bonus to ty - 100% Gwarancji
    Nikus DeTrzysta'S i szklarnia z owocami Sigmusia i Nikusia oraz malutkiej Tokinki - do tego blyszczyk na 9setce

Domyślnie

Do mnie nie przemawiają - nietrafiona ostrość, kadr takie sobie, doświetlenie bez szału, odnosi się wrażenie, że lampa wbudowana paliła. Czwórka byłaby okej, gdyby nie brak ostrości, reszta nijak na moje oko.

Domyślnie

mam wrażenie że brak tym zdjeciom ostrości. po 1 zdjęciu myślałem ze bedzie ciut lepiej pozdrawiam

Domyślnie

bonus to nie ja :P

dzięki za uwagi

a co do ostrości to faktycznie troche jej mogło uciec przy skalowaniu bo chyba zapomniałem wyostrzyć, ale bez przesady, DH to szybki sport a nie chciałem kompletnie mrozić ruchu, na dodatek wszystko robione 85mm na F1,8-2,0 więc przy bardzo bardzo małej głębi. Ostrości gdzieś tam są, może nie w idealnym miejscu ale nie nachalne i wystarczy się przyjrzeć jedynka może faktycznie przesycać tą kwestię, ale za znakiem jest dużo przestrzeni i takie sprawia wrażenie ostrości, ale co ja się tam znam :]

Domyślnie

Blumarine - zdaję sobie sprawę z tego, że przy takim szkle i zdjęciach z takiej odległości głębia jest malutka, ale np. takie zdjęcie numer 4 - ostrość jest na amorku, powinna być na twarzy, wtedy by się to prezentowało lepiej. Nie mówię, że to łatwe, ale osiągalne

Domyślnie

OK, poprawie sie, obiecuje

Domyślnie

Dobra kolorystyka, czuć dynamiczny przejazd. 85mm nie bardzo nadaje się do sportu. Znam ten ból.
    Pozdrawiam
    Janusz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów