Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Orlowo

Domyślnie Orlowo

Bylem i ja w Orlowie
    NIKON

Domyślnie

Coz, troche sie dzieje w kadrze, glownie na podlodze
    Nie jestem przekonany co do kolorystyki tego zdjecia, glownie na niebie (niebieski i zolty)...
    No i ta ciemnosc pod najwiekszym z kamieni...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Oszczędny w słowach Awatar ra-fal
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

jeszcze jakbyś poczekał na ten xmasztowiec byłby odlot
    Rafał

Domyślnie

Troszkę dużo w kadrze i miejscami ciut ciemnawo, to z uwag, ale zdjęcie fajne i kolorystyka mnie się widzi.

Domyślnie

Za poprzednikami. Za dużo w kadrze. I czy mi się wydaje, czy horyzont nie jest płaski?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Za poprzednikami. Za dużo w kadrze. I czy mi się wydaje, czy horyzont nie jest płaski?
    Dem ale wymyślasz co to znaczy płaski horyzont, zdjęcie jest plastyczne co widać, perspektywa za sprawą kamieni prowadzących w głąb bardzo ładna, kolory ? mnie się podobają, widuję tutaj różowe nieba dlaczego ma nie być niebieskie z domieszką żółci, jest to kolor który występuje często na morzem, i jakie jest ładne rozświetlenie glonów na piasku i zwróconej do słońca krawędzi tego wielkiego kamienia
    wadami tego zdjęcia są mz. kadrowanie i drugą to ponownie kadrowanie - kamienie są zbyt blisko dolnej krawędzi co robi wrażenie ciasnoty a przecież jesteśmy nad morzem gdzie po horyzont jest piach i woda, Hoobie napisał że pod największym kamieniem jest zbyt ciemno, zgadzam się z tym tak jest
    podsumowując przy innym kadrowaniu ta fotografia miałaby prawo być ładnym zdjęciem

pozdrawiam autora

Domyślnie

Harb, nie w tym sensie płaski Jakby to ująć, ma zauważalną, aczkolwiek niewielką dystorsję. Ja wiem, że nasza planeta do płaskich nie należy, ale ja bym wyprostował

Edit.
    Wyprostował horyzont na zdjęciu, nie planetę
    Ostatnio edytowane przez dem ; 17-07-2010 o 13:38

Domyślnie

Ok mniej balaganu i mniej plaskie
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Harb, nie w tym sensie płaski Jakby to ująć, ma zauważalną, aczkolwiek niewielką dystorsję. Ja wiem, że nasza planeta do płaskich nie należy, ale ja bym wyprostował

Edit.
    Wyprostował horyzont na zdjęciu, nie planetę
    z tym sie zgadzam, mało tego ja mam z tego miejsca (mimo tak dobrze skorygowanego szkła ) wypukłość i zawsze tak mam koło tego klifu, podobnie jak Nemeth na zatoce puckiej - moze to jakiś "geograficzny zakręt "

Domyślnie

Harb, też mam to samo na zdjęciach stamtąd.

Mirek, no jakoś tak ciasnawo moim zdaniem na tym drugim zdjęciu. Gdybyś się trochę cofnął, zobacz co mógłbyś złapać - KLIK. To zdjęcie nie jest jeszcze skończone (i nie wiem czy kiedykolwiek będzie), bo szlag mnie trafia na samą myśl, o posprzątaniu plaży, ale kadrowo - wybaczcie, że posłużę się tutaj szowinistyczną męską nomenklaturą - zdjęcie ma czym oddychać. Choć do ideału mu daleko, czytaj ucięte drzewa w LG.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów