Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

fajnie wyszło, ale nie widziałem poprzedniego. Czasami wydaje mi się że podział 50/50 wywołuje u ludzi zbędne emocje Wiele zdjęć z takim właśnie podziałem potrafi wyrwać z butów
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    fajnie wyszło, ale nie widziałem poprzedniego. Czasami wydaje mi się że podział 50/50 wywołuje u ludzi zbędne emocje Wiele zdjęć z takim właśnie podziałem potrafi wyrwać z butów
    jest tutaj
    http://harb.pl/Krajobraz%20-%20Lands...S%20kopia.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta

No nie dziwne że się na podium znalazło - super !!
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

a ja bym to zrobił inaczej - założyłbym filtr osłabiający światło lamp i wydłużył czas ekspozycji. W ten sposób pojawiłby się zarys morza, horyzont. A tak, to mamy pomost zawieszony w czerni ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    a ja bym to zrobił inaczej - założyłbym filtr osłabiający światło lamp i wydłużył czas ekspozycji. W ten sposób pojawiłby się zarys morza, horyzont. A tak, to mamy pomost zawieszony w czerni ...
    To czemu tylko na pomysłach spoczywasz...zdjęcie super
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    i tak miało być UBoot, zawieszenie w nicości - dodam że po prawej były światła Sopockiego mola które zostały występlowane żeby uzyskać taką sterylną czerń

pozdrawiam

Domyślnie

Ładnie...

T_P_

P.S. harb, a jakby jeszcze uciąć odrobinę dołu by pozbyć się "metalowych kropek" na deskach... Byłoby "czyściej", a na pewno nie monotonnie... Co ty na to...?
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Ładnie...

T_P_

P.S. harb, a jakby jeszcze uciąć odrobinę dołu by pozbyć się "metalowych kropek" na deskach... Byłoby "czyściej", a na pewno nie monotonnie... Co ty na to...?
    mam taką wersję ale mz. te nity dodają smaczku a może nie ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    mam taką wersję ale mz. te nity dodają smaczku a może nie ?
    Sam mam wątpliwości, ale patrząc jeszcze raz całościowo na Twój kadr i tą idealną symetrię, jednak bym wykadrował... Decyzja jednak i tak pozostanie po Twojej stronie...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów