Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Coś jakby balonik

[1]

[2]

Wszelkie konkrety mile widziane

Domyślnie

Czy to monachijskie maleństwo?
    Kadr na całość może byłby sztampowy ale pokazałby niemałe gabaryty...
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Podoba mi sie jedynka, chociaz przychylam sie do opinii, ze dobrze by bylo pokazac w szerszym znacznie kadrze rozmiary obiektu, ktory z pewnoscia bardzo ciekawie kontrastuje z otoczeniem.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Tak, to najbardziej nadmuchany kasą monachijski balonik. W szerszym kadrze oczywiście mam i pewnie pokażę, ale te są mz ciekawsze.

Maćku - co do tego "kontrastowania z otoczeniem" to właśnie mz jest bieda - sam stadion stoi w mało ciekawym otoczeniu, na peryferiach miasta gdzie praktycznie nic nie ma. Generalnie mnóstwo kasy poszło w coś co jest obecnie używane średnio raz w tygodniu na jeden mecz. Ale z drugiej strony przynajmniej jest co focić

Domyślnie

A mi się bardzo podoba 2, taki fajny detal, pięknie się błyszczy ten "balonik", tylko dla kontrastu starałbym się więcej wyciągnąć na konwersji do BW z nieba albo jakoś na siłę przyciemnić.

Domyślnie

Allianz arena. Zawsze jak jadę do rodziny to mijam tego giganta. Dla mnie nr 2, i powtórzę zdanie poprzedników - warto umieścić jakiś odnośnik do wielkości obiektu.
    D90 + N18-105 + Tk100 + N70-300vr + dużo chęci... ale mało czasu

Domyślnie

Mi bardziej dwójka się widzi. Jakby jeszcze dać tam człowieczka małego to by pokazało ogrom
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Uprawnienia umieszczania postów