Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie ~ Mokry plener - A&R ~

Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzą sesja Agnieszki i Rafała.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Więcej na moim BLOGU
    MarcinWilk

Domyślnie

jakies pokrzywione te zdjecia
    niektore wygladaja jakby byly zrobione malpka z wbudowana lampa o glebii ostrosci 0 - nieskonczonosc ,
    co nie jest uzasadnione w wiekszosci kadrow
    nie ma dobrego swiatla na tych zdjeciach , nie ma w nich tez tej ulotnej magii , o ktora mozna by sie bylo postarac nad morzem i z taka para
    jakbym mial wybierac do albumu... wybieram nr 1 . 7 ( chociaz ta winieta ) , 8-siem ....

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 8 i 9, 3 w sumie też, 4-7 już takie sobie, nijakie, ale pierwsze 2 absolutnie nie. Na 1 to 16 mm strasznie zniekształciło młodych na 2 też, a do tego tak ich złapałeś że wyglądają jak para karzełków.

Domyślnie

strasznie pokrzywione. 4 zupełnie nie rozumiem. Odnosze wrażenie, ze można było to zrobić o wiele wiele lepiej.

Domyślnie

Zapowiedź była świetna.
    Tu drażni mnie ten pokrzywiony horyzont, wali sie przez to wszystko.
    WYbrałabym z nich 6,7,8 i moze 9, choć niefortunnie perspektywa ich przykurczyła chyba tutaj(?)

2 zabija błyśnięcie, ludzie na horyzoncie (jesli nie poza GO to chociaz nie w takim punkcie, najlepiej ich usunąć stamtąd- i znów wyprostować tą fotke). Wszystkie leca CI na lewo.
    Nikon D90 + N 85mm 1.8 + N 35mm 1.8 + N 24-70mm 2.8 + SB-900 + inne popierdółki...
    http://www.artisticzoom.pl/

Domyślnie

Cholera... Panie Wilk... To są Twoje zdjęcia? Do tej pory byłem pod wielkim wrażeniem Twoich prac. Nie powiem bo i czasem próbowałem co nieco podpatrzeć. Ale ten set to dramat ...

Przepraszam, ale coś tu nie gra...
    Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregson Zobacz posta
    (...) Przepraszam, ale coś tu nie gra...
    Dlatego ważne są dla mnie opinie innych, aby nadal nad sobą pracować.
    MarcinWilk

Domyślnie

Jak dla mnie to słabo wykorzystałeś potencjał młodych i możliwości jakie istnieją przy zabawie w wodzie, a zazdroszczę takiej sesji bo niewiele par się godzi na takie zdjęcia
    Pozdro.

Domyślnie

Podoba mi się 3 i 7, reszta nie bardzo. Ogólnie to wypadało by wyprostować większość

2 - dla mnie koszmarek - PM wygląda jak by ich ciała były mocno zniekształcone.

Domyślnie

do prostowania...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów