Szukaj
jakies pokrzywione te zdjecia
niektore wygladaja jakby byly zrobione malpka z wbudowana lampa o glebii ostrosci 0 - nieskonczonosc ,
co nie jest uzasadnione w wiekszosci kadrow
nie ma dobrego swiatla na tych zdjeciach , nie ma w nich tez tej ulotnej magii , o ktora mozna by sie bylo postarac nad morzem i z taka para
jakbym mial wybierac do albumu... wybieram nr 1 . 7 ( chociaz ta winieta ) , 8-siem ....
Najbardziej podoba mi się 8 i 9, 3 w sumie też, 4-7 już takie sobie, nijakie, ale pierwsze 2 absolutnie nie. Na 1 to 16 mm strasznie zniekształciło młodych na 2 też, a do tego tak ich złapałeś że wyglądają jak para karzełków.
strasznie pokrzywione. 4 zupełnie nie rozumiem. Odnosze wrażenie, ze można było to zrobić o wiele wiele lepiej.
Zapowiedź była świetna.
Tu drażni mnie ten pokrzywiony horyzont, wali sie przez to wszystko.
WYbrałabym z nich 6,7,8 i moze 9, choć niefortunnie perspektywa ich przykurczyła chyba tutaj(?)
2 zabija błyśnięcie, ludzie na horyzoncie (jesli nie poza GO to chociaz nie w takim punkcie, najlepiej ich usunąć stamtąd- i znów wyprostować tą fotke). Wszystkie leca CI na lewo.
Nikon D90 + N 85mm 1.8 + N 35mm 1.8 + N 24-70mm 2.8 + SB-900 + inne popierdółki...
http://www.artisticzoom.pl/
Cholera... Panie Wilk... To są Twoje zdjęcia? Do tej pory byłem pod wielkim wrażeniem Twoich prac. Nie powiem bo i czasem próbowałem co nieco podpatrzeć. Ale ten set to dramat...
Przepraszam, ale coś tu nie gra...
Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.
Jak dla mnie to słabo wykorzystałeś potencjał młodych i możliwości jakie istnieją przy zabawie w wodzie, a zazdroszczę takiej sesji bo niewiele par się godzi na takie zdjęcia![]()
Pozdro.
Podoba mi się 3 i 7, reszta nie bardzo. Ogólnie to wypadało by wyprostować większość![]()
2 - dla mnie koszmarek - PM wygląda jak by ich ciała były mocno zniekształcone.
do prostowania...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Skontaktuj się z nami