Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: powrot mistrzow

Domyślnie powrot mistrzow

a dokladniej to wicemistrzow, ale dzisiaj byli dla wszystkich tak czy siak de best

Amsterdam, Leidschegracht, rowno 5 godzin temu. jeszcze mnie plecy i kolana lupia od sterczenia 2,5 godziny
    i trzymania sobie luksusowego miejsca

Domyślnie

"panie akustyku proszę więcej!"

Domyślnie

Powinni wracać ze złotymi medalami, Webb chyba chciał, żeby go w kolejnym kraju znienawidzono...

Fota bardzo fajna, widać klimat powitania piłkarzy i radość z ich powrotu
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

fota świetna!
    a co do Holandii, to przypominam ich porywającą zdolność do unikania czerwonych kartek od jegomościa Webba
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

to jeszcze 4 sztuki, bo doszedlem do siebie po upale i tlumie (Amsterdam nawiedzilo 700.000 luda na ta impreze), to od reki cos wywolalem...

klimat imprezy w panoramie (nie mojej!):
    http://www.c360.nl/wk2010/3.html

i zdjecia...

2. Brouwersgracht na godzine przed planowanym dotarciem korowodu

3. kontyngent "foczek" w oslawionych sukienkach Bavarii nota bene, jak laska ma dobra figure, to w tej kiecce naprawde az slinka cieknie

4. jeden z wielu mlodziencow, ktorzy skakali do wody po pilki, ktore lataly miedzy stronami kanalu

5. atmosfera imprezki. ja sterczalem od 14.00 do 16.30 i przez caly czas spiewy, fala meksykanska i przerzucanie pilki (patrz punkt 4)
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 13-07-2010 o 23:53

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    fota świetna!
    a co do Holandii, to przypominam ich porywającą zdolność do unikania czerwonych kartek od jegomościa Webba
    no widzisz... a autochtoni to jego obwiniaja za przegrana

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia. Co do futbolu - hiszpanie pokazali dużo lepszą technikę gry, holendrzy nadrabiali faulami.
    D90 + N18-105 + Tk100 + N70-300vr + dużo chęci... ale mało czasu

Uprawnienia umieszczania postów