Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Straż przednia...

1.

F80, Velvia 50

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

tytuł trafiony. światło zagrało.
    Moim zdaniem kadr nie najtrafniejszy. Po prawej masz przycięte drzewo. Żadne linie nie prowadzą do głównego tematu z związku z tym odbiorca nie wie o co chodziło autorowi (gdyby nie tytuł, który przewrotnie skupia widza na drzewie z dalszego planu). Dodatkowo leżący badyl i niektóre kępy trawy rozpraszają uwagę. Dlatego mam mieszane uczucia z naciskiem na "nie".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crisder Zobacz posta
    tytuł trafiony. światło zagrało.
    Moim zdaniem kadr nie najtrafniejszy. Po prawej masz przycięte drzewo. Żadne linie nie prowadzą do głównego tematu z związku z tym odbiorca nie wie o co chodziło autorowi (gdyby nie tytuł, który przewrotnie skupia widza na drzewie z dalszego planu). Dodatkowo leżący badyl i niektóre kępy trawy rozpraszają uwagę. Dlatego mam mieszane uczucia z naciskiem na "nie".
    podzielam zdanie kolegi.
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

...Dodatkowo leżący badyl i niektóre kępy trawy rozpraszają uwagę...
    Wszystko przyjmę, ale albo ja już ślepy się robię, albo kolega pisał komentarz do innego zdjęcia...

Wskaż proszę, w której części zdjęcia jest ów leżący badyl i kępy traw, które rozpraszają uwagę, bo nie mogę tego dostrzec...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

myślałem o tym:...
    Hmmm... w mojej ocenie ów polny płotek właśnie podkreśla centralizm tego kadru, aniżeli zaburza odbiór... Jednak jak Twoje zdanie jest odmienne to ok... przekonywać nie będę... Choć przyznam, że przedstawiłeś ciekawe spojrzenie na moją fotografię... Dzięki...

T_P_

Uprawnienia umieszczania postów